Lost Ark X The Witcher: jövőre Geralt is beszáll [VIDEO]

A Tripod Studio és a Smilegate Dél-Koreában már elindította az MMO/akció-RPG-ben a The Witcher crossovert, de errefelé még egy kicsit várnunk kell.

 

Az Amazon Games, a Lost Ark nemzetközi kiadója (ugyanis Dél-Koreában a Smilegate intézi ezt) bejelentette, hogy a The Witcher crossover a nyugati szervereken januárban veszi kezdetét. Geralt, Ciri, Yennefer, Triss és Dandelion csatlakozik a játékhoz, amiben az eredeti szinkronhangok szólaltatják meg a vendégszereplőket, és velük együtt egy korlátozott ideig elérhető esemény is lesz. Egy új helyszín is társul melléjük: a White Wolf’s Haven.

A Fehér Farkas menedékéről ezt írta az Amazon: „A vidámság és a fesztiválok színhelye, amíg hirtelen fel nem tűnik egy titokzatos örvény, amely megszakítja az ünneplést. Miközben a játékosok a megmagyarázhatatlan jelenség forrását kutatják, egy másik időből és helyről érkező látogatóval találkoznak: Ríviai Geralttal, a híres Vajákkal. Ez elindítja az események láncolatát, amelyben a játékosnak szembe kell néznie a dimenziók közötti örvény rejtélyével, és útközben még több más dimenzióból érkező látogatóval találkozik. Ebben a világok közötti ütközésben a Lost Ark játékosai a The Witcher szereplőivel fognak összeállni, hogy megoldjanak egy téren és időn átívelő rejtvényt.”

De persze nem lenne egy egy MMO a crossoverhez köthető plusz tartalmak nélkül: „Új Witcher témájú kozmetikumok lesznek elérhetők a boltban, és új karakter testreszabási scarok, kártyák, erődítményszerkezetek, emojik (és még sok más) várják a kalandorokat, akik részt vesznek az eseményen.” Kicsit gyanúsnak tűnhet, hogy a Geralt skinek mind fiatalok, borotváltak és már-már anime kinézetűek. A nem emberi karakterosztályoknak szánt Ciri skinek pedig hegyes füllel rendelkeznek, ha mágusok, és gyerekszerűek, ha művészek (ez a karaktertípus jelenleg csak a dél-koreai verzióban érhető el, és lényegében egy hobbitnak tekinthető a tintaalapú mágiájával).

A The Witcher több játékban felbukkant már (Soulcalibur 6, Monster Hunter World, vagy a mobilos AFK Arena), de a Fortnite Chapter 4 kiszivárgott videójában is láthattuk, úgyhogy hamarosan az Epic Games játékában is fel fog bukkanni…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu