Dragon Age: Dreadwolf: előzetest kapott a klasszikus franchise következő játéka! [VIDEO]

A Dragon Age nap alkalmából a BioWare egy új cinematic trailert mutatott be a Dragon Age: Dreadwolf-ból, amely a főellenségre fókuszál.

 

 

December 4-e a BioWare elismert RPG-sorozatának rajongói számára a Dragon Age napját jelenti. Idén a fejlesztő egy rövid mozgóképes előzetest tett közzé, amely a Dragon Age közelgő folytatását, a Dreadwolf-ot hivatott bemutatni. A videót a Dragon Age franchise egyik legfelismerhetőbb hangja narrálja, és a játék antagonistájának hátterére és motivációira világít rá.

A BioWare Dragon Age RPG-sorozata kiérdemelte a helyét a játékvilág egyik legjobb RPG-franchise-aként.

A Dragon Age Day (december 4., ami D4, vagy DA a leetspeak nyelven) anno rajongói ünnepként indult. Ma már az év fontos időszaka a BioWare számára, amely jótékonysági eseményekkel és játékleleplezésekkel jár együtt. A tegnapi ünnep alkalmából új trailer érkezett a Dragon Age: Dreadwolf-hoz, amelynek narrátora nem más, mint a törpe Varric, a Dragon Age 2 és a Dragon Age: Inquisition egyik kedvenc társa. Varric narrátori szerepe megerősíteni látszik, hogy legalább két ismert Dragon Age karakter térhet vissza a Dreadwolfban: Varric, és az Inquisitionből Solas, más néven a Dread Wolf.

A játékról eddig igazából keveset árultak el, bár a fejlesztés úgy tűnik, jól halad. Nemrég bejelentették, hogy az új Dragon Age az alfa fázisban már az elejétől a végéig játszható. Jelen állás szerint valamikor 2023-ban várható a megjelenés. Ekkorra ígéreteik szerint minden kicsinosítanak, a hibákat kigyomlálják. A Dreadwolfot eredetileg online élőszereplős játéknak szánták, bár sok rajongó megkönnyebbülésére a játék most egy hagyományos offline egyjátékos RPG lett.

Bár ez a sorozat negyedik darabja, a BioWare elmondása szerint a Dreadwolf cselekményének megértéséhez nem lesz szükség az eredeti trilógia végigjátszására ahhoz.

Persze ettől még érdemes végigjátszani ezeket a címeket, hogy teljes mértékben megismerjük a világot és a karaktereket, és remek módja annak, hogy elüssük az időt a következő nagy leleplezés előtt.

Forrás: EA

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu