Mbappe, a FIFA 23 villámgyors sztárja – A 10 leggyorsabb játékos a FIFA 23-ban

TOP 10 – Vasárnap este Franciaország 3:1-re legyőzte Lengyelországot, így ennek kapcsán megvizsgáltuk, milyen érdekességet tudunk összeszedni az éppen aktuális FIFA 23 és jelenlegi arca: Kylian Mbappe kapcsán, aki tegnap, 2022 december 4-én két szenzációs gólt is bevarrt a lengyelek kapujába. Mit ad isten, Mbappe a FIFA 23 leggyorsabb játékosa is… De vajon kik a többiek? Összeállításunkból megtudhatjátok!

 

A FIFA 23 már az idén, szeptember 23-a óta kapható, és az Electronic Arts rendkívül népszerű footballjátéka talán nem is lehetne jobban a népszerűsége csúcsán, mint most, amikor éppen tart a katari világbajnokság. Miközben egymás után jönnek a meccsek, pont most ért el szenzációs eredményt Kylian Mbappe, a Paris St. Germain csatára, aki tegnap a francia válogatott soraiban két szenzációs gólt is bevarrt a lengyel kapuba, ezzel pedig Franciaország 3:1-re megverte a lengyeleket. Mindeközben a játék sokat emlegetett játékosértékelő adatbázisában is kutakodtunk és megnéztük, vajon ki a tíz leggyorsabb játékos a FIFA 23-ban? Azt már elárulhatjuk, hogy a nyertes nem más, cikkünk tárgya, Kylian Mbappe, de vajon kik a többiek?

 

TOP 10 FIFA 23 gyorsaság

 

A sebesség kihasználása mindig is a lelkes FIFA-játékosok kedvenc taktikája volt – pakold meg a csapatodat gyorsasági démonokkal, és tépd szét az ellenfelet az ellentámadásnál – talán mindig is ez volt a legalapvetőbb taktika a FIFA-kban.

A FIFA 23 10 leggyorsabb játékosa pedig érdekes keverék; Alfonso Davies és Ousmane Dembele éppen csak lemaradt a top 10-es listáról, így néhány ismeretlenebb névnek is jutott hely.

Átnéztük a FIFA 23 Ratings Hubot, hogy összeállítsuk a játék leggyorsabb labdarúgóinak listáját.

 

 

10. Kevin Schade – 94

Külön említést érdemel a freiburgi Schade, aki a tavalyi FIFA-hoz képest csillagászati, +25-ös sebességnövekedést kapott.

A mindössze 20 éves német U21-es válogatott játékos egyben a legfiatalabb játékos is, aki felkerült a listánkra.

 

 

 

9. Ismaila Sarr – 94

Elképesztő, hogy Sarr ebben a szezonban Championshipben futballozik; a Watford csatárát számos Premier League-klubbal hozták már kapcsolatba, és a legjobb védelmeket is képes csomóba kötni a maga napján.

A szenegáli nemzetközi játékos pedig a FIFA 23 játékosai számára igazi ütőkártya a maga elektromossággal teli tempójával.

 

 

8. Sebastian Villa – 94

A Copa Libertadoresben szereplő védők soha nem érezhetik magukat kényelmesen a Boca Juniors sztárja körül. A kolumbiai olyan tempófordulatszámmal van megáldva, ami mellett egy országúti futóbajnok inkább egy asztmás csigának tűnik.

 

 

7. Inaki Williams – 94

Az Athletic Bilbao színeiben 239 egymást követő mérkőzésen lépett pályára – igen, ez rekord – Williams páratlan elkötelezettségéről és kirobbanó tempójáról ismert a La Liga szerelmesei előtt.

A 28 éves játékost nemrég hívták be először a ghánai válogatottba, és mi nem fogadnánk rá, hogy nem lesz nagy hatással a világbajnokságon.

 

 

6. Gerrit Holtmann – 94

Holtmannt az a megtiszteltetés érte, hogy ő a leggyorsabb ezüstérmes a FIFA 23-ban – és a szakértő játékosok igyekeznek majd utánozni a Bochumban a tavalyi szezonban szerzett szenzációs szólógólját…

 

 

5. Sheraldo Becker – 95

Becker egy olyan Union Berlin csapat tagja, amely felforgatta a németországi almáriumot, Urs Fischer csapata veretlenül kezdte a Bundesligát.

A suriname-i válogatott játékos kulcsszerepet játszik a felemelkedésben, és a szezonban eddig hét mérkőzésen hat gólt szerzett. Kirobbanó gyorsaságát a FIFA 23-ban is méltán elismerték.

 

 

4. Daniel James – 95

Lehet, hogy egyesek rossz néven veszik a minőség vélt hiánya miatt, de James, ha jó napja van, szuper tud lenni, és csak három játékos van a FIFA 23-ban gyorsabbnak értékelve, mint a 24 éves játékos.

A nyáron csatár a Leeds Unitedet a Fulhamért cserélte.

 

 

3. Vinicius Jr. – 95

Bajnokok Ligája-győztes, brazil válogatott és az Ibériai-félsziget legjobb táncosa, Vinicius Jr. az elmúlt 12 hónapban a világ egyik legjobb játékosává nőtte ki magát, és az itt szereplő helyezése senkit sem fog meglepni.

 

 

2. Adama Traore – 96

Traore már régóta híres olyan testfelépítéséről, amely az NFL-ben sem nézne ki rosszul, és a Wolves embere a második leggyorsabb játékos az új FIFA-ban.

A csatár 96-os sebességéhez 86-os dribbling- és 83-as fizikalitás-pontszám társul, ami az elit atlétikai tulajdonságait tükrözi.

 

 

1. Kylian Mbappe – 97

 

Mbappe már másodszorra is a leggyorsabb játékos a FIFA 22-ben, miután a FIFA 22-ben is 97-es tempót produkált.

A FIFA franchise arca pedig egy ötfős elit tagjaként a játék összesített legjobb játékosa Lionel Messi, Robert Lewandowski, Karim Benzema és Kevin De Bruyne mellett, akik mindegyike 91-es értékelést kapott.

Van egy olyan érzésünk, hogy a PSG-tulajdonos csatár az évtized hátralévő részében a FIFA-sorozat arca lesz.

-theGeek-

Forrás: Charlieintel.com

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu