Baldur’s Gate 3: visszatérhet egy közönségkedvenc karakter?!

A Larian Studios egy rövid trailer során a Forgotten Realms története egy bizonyos „dinamikus duójának” diadalmas visszatérését ígéri a Baldur’s Gate 3-ban.

 

 

Úgy tűnik, a Larian Studios a széria rajongóinak egyik kedvenc karakterét hozná el a Baldur’s Gate 3-ba. A teaser egy rövid előzetes formájában érkezett, amelyben bejelentették a játék részvételét a The Game Awards-on.

Bár a Baldur’s Gate 3 ugyanabban az univerzumban játszódik, mint az előzmények, a játék cselekménye 120 évvel a Baldur’s Gate 2: Shadows of Amn befejezése után veszi fel a fonalat.

Az időeltolódás ellenére úgy tűnik, hogy a játékosok a Baldur’s Gate 3-ban összefuthatnak Minsc-kel, az előző játékok bolondos hős társával.

A Larian Studios a Game Awards-os szereplést bejelentő rövid trailerben megmutatta Minsc és Boo szobrát a Baldur’s Gate címadó városában. A szobor, amelyet a szeretett vadőr és miniatűr óriás űrhörcsögének tiszteletére állítottak, sötétségbe burkolózott. Amikor azonban a kamera a szobor arcára pásztázik, egy mágikus villám csapódik a szobor fejébe, a lombok leégnek, és a szobor szemei izzani kezdenek, jelezve, hogy a szobor talán nem az, aminek látszik.

A más Dungeons and Dragons-anyagokat ismerő játékosok talán kevésbé lesznek meglepve Minsc nyilvánvaló visszatérésén a Baldur’s Gate 3-ban. Minsc megkövesedését és az azt követő szabadságát a Legends of Baldur’s Gate képregénysorozatban részletezték. Közelmúltbeli szökéseit a félhivatalos Dungeons and Dragons forráskönyv, a Minsc and Boo’s Journal of Villainy is bemutatta. Hasonlóképpen, a dinamikus duó Magic: The Gathering kártyaként is megjelent az Adventures in the Forgotten Realms készletben.

Sok Baldur’s Gate-rajongó izgatottan várja, hogy Minsc diadalmasan visszatérjen az új folytatásban.

Pár rettenthetetlen játékos korábban már felfedezte Minsc és Jaheira modelljeit. Most úgy tűnik, a Larian Studios készen áll arra, hogy felfedje Minsc jelenlétét a játékban, ami azt jelenti, hogy Jaheira is szinte biztosan visszatér.

Néhány játékos kevésbé lelkesedett Minsc visszatérésétől a Baldur’s Gate 3-ban. Bár Minsc meglehetősen népszerű, mégis egy komikus karakter. Abszurd bohóckodásai nem minden játékos ízlésének felelnek meg. Ezek a játékosok inkább azt szeretnék, ha a Baldur’s Gate 3 az új karakterekre támaszkodna, minthogy cameókkal kedveskedjen a közönségnek. A játékosoknak nem kell sokáig várniuk, hogy megtudják, milyen szerepet fog játszani Minsc a Baldur’s Gate 3-ban. A teljes leleplező trailer a december 8-i The Game Awards során kerül adásba. Kis szerencsével, talán a játék megjelenési dátumával együtt.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu