Anya Taylor-Joy bevallotta, hogy mekkora gamer!

MOZI HÍREK – A színésznő elárulta, hogy azért lett gamer, hogy jobban megértse Princess Peach karakterét a The Super Mario Bros. Movie-ban játszott szerepéhez.

 

 

Anya Taylor-Joy a Netflix díjnyertes sorozatában, A vezércselben nyújtott szerepéről ismert igazán. Hangját a hamarosan megjelenő Super Mario Bros. Movie-ban is hallhatjuk majd Princess Peach szerepében. A Modern Luxury San Diego nemrég interjút készített a színésznővel arról, hogyan készült fel a szerepre. Többek között arról mesélt, hogy a karakter hogyan hatott rá: elkezdett videójátékokkal játszani. Annak ellenére, hogy a szerep elnyerése előtt nem volt játékos, a felkészülés közben elkötelezett rajongóvá vált.

„Most már gamer vagyok, és ez nagyon szórakoztató. Ideális esetben játéktermekben szeretek játszani, mert ez megint olyan, mint a mozi; imádom a szertartást. Egy csomó barátommal megyek. És órákat töltünk a játékteremben!”

Peach először az 1985-ös Super Mario Bros. videójátékban tűnt fel. A nagy gonosztevő Bowser áldozataként Peach gyakran szerepel nem játékos karakterként (NPC). Néhány Nintendo címben azonban a játékosok játszhatnak a karakterrel, például a Super Princess Peach-ben, ahol helyette Mariót kell megmenteni.

A Mushroom Kingdom védelmezőjeként Peach úgy tűnik, hogy a Super Mario Bros. filmben a szokásos képletet hozza. Ahogy a film legújabb trailerében látható, Toad a hercegnő mellett áll, miközben ő közvetlenül Bowser erői ellen harcol.

Taylor-Joy először 2014-ben tűnt fel a képernyőn az Endeavor című drámai nyomozós sorozatban, amely egy tinédzser-központú környezetben játszódik. Az amerikai-argentin színésznő azóta más elismert filmekben is feltűnt, köztük Az utolsó éjszaka a Sohóban, A boszorkány, valamint a legutóbbi A menü című thrillerben, amelyben Ralph Fiennes és Nicholas Hoult is szerepelt.

A The Super Mario Bros. Movie megjelenési dátumát 2023 áprilisára tűzték ki. A filmben Taylor-Joy mellett Chris Pratt lesz Mario, Charlie Day Luigi, Keegan-Michael Key Toad, Jack Black Bowser, Fred Armisen Cranky Kong, Seth Rogen Donkey Kong, Sebastian Maniscalco Spike és Kevin Michael Richardson Kamek. A film forgatókönyvét Matthew Fogel írta, a rendező Aaron Horvath és Michael Jelenic.

Taylor-Joy elmondása szerint nagyon várja már, hogy Peachként részt vegyen a 2023-as sajtóturnén, ahol a tervek szerint beöltözik a karakter bőrébe.

Az MTV Newsnak nyilatkozva elárulta, hogy játéktermekben szeret igazán játszani, és hogy mostanra „hardcore felnőtt játéktermi egyéniséggé vált”.

Forrás: Modern Luxury San Diego

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu