Dead Island 2: az Alexa Game Control is támogatott lesz [VIDEO]

Az előrendelői bónuszok mellett új látnivalókat is mutatott a Deep Silver és annak Dambuster Studioja.

 

A közvetítés során egy élőszereplős pulp-kalandjátékot mutattak be, amelynek főszereplője három kitalált karakter, és amely a Dead Island 2-höz hasonló univerzumban játszódik. Mivel a hadsereg már régen eltűnt, a rettenthetetlen túlélőket követjük, akik a vírus kitörése és a zombihordák elől keresnek menedéket. Miközben egy helyi videojáték- és filmproducer állítólag elhagyatott kúriáját járják be Los Angeles Hollywood Hills-i részén, hamarosan rájönnek, hogy sehol sincsenek biztonságban. Az új videóban Jacobot és Amy-t halljuk, ők ellátogatnak a HELL-A-ba. Tanúiu lehetünk a Dead Island 2 egyedülálló erőszakos technológiájának, fejleszthető fegyver- és harcrendszerének, és persze a hátborzongató zombiknak.

A prezentáció nagyobb meglepetése az volt, hogy a Dambuster megerősítette az Alexa Game Control funkciót. A játékosok a hangjuk segítségével gyorsan elvégezhetik a játékon belüli műveleteket, de csak Xboxon és PC-n lesz ez támogatott angol nyelven az Egyesült Államokban, Kanadában és az Egyesült Királyságban, úgyhogy magyar vonzata nem nagyon van (errefelé fehér holló, ha valakinek ilyen készüléke van).

Bemutatták az előrendelői bónuszokat, illetve a Dead Island 2 Hell-A Editionjét is. Akik előrendelnek, megkapják a Memories Of Banoi Packot (két egyedi fegyver: Banoi War ütő, Memories of Banoi baseball ütő, amik az eredeti Dead Islandre utalnak, a Balanced fegyverperk, továbbá a Personal Space képességkártya). A játék weboldalán egy kézzel festett, gyantából készült Amy gyűjtői figurát is lehet venni (120 euróért!). A karakter a zombigyilkolás után az ikonikus Burger 66-os étteremben hűsöl. A játék 100 eurós Hell-A Editionjének része egy  steelbook a játék lemezével, a season pass, a Venice Beach térkép, hat Slayer tarot kártya, két kitűző, egy Dead Island 2 jelvény, a játékon belül az arany és a pulp fegyverpakk, illetve a két karakterpakk.

A Dead Island 2 április 28-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A YouTube pedig kissé túlreagálja a korhatározást.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu