Rebooton fog átesni az Uncharted?

Mivel a Naughty Dog másik modern IP-je, a The Last of Us is kapott egy remake-et (holott alig kilenc évvel előtte jelent meg az eredeti PS3-ra, majd nem sokkal később PlayStation 4-re is remasterelt verzióban…), a Sony gondolatmenetét követve logikusnak hangzik a pletyka…

 

A nem teljesen megbízható Theleak.co két, egymástól független forrására hivatkozva állítja, hogy a Naughty Dog által létrehozott, és a PlayStation 3-on elindult Uncharted rebootot kap. A „pajkos kutyáknak” pedig nem lesz sok köze a fejlesztéshez! Igaz, hogy a pletyka szerint a Naughty Dog eleinte segíteni fog, de ezt egy új, jelenleg még ismeretlen stúdió fogja megvalósítani. A pletykák azt említik, hogy a játék fejlesztése még nagyon korai állapotban van, így nem kizárt, hogy 2026 előtt nem fogunk játszani vele, ha valóban elkészül.

A Theleak.co-val ellentétben megbízható Tom Henderson pedig az Insider Gamingen megerősítette, hogy ő is hallott ilyesmit a Sony háza tájáról, de nem volt képes a site írását alátámasztani, így valami tényleg készülhet, és mivel az Uncharted blockbuster franchise-nak tekinthető (igaz, az Uncharted 4: A Thief’s End még akkor jelent meg, amikor nem Jim Ryan volt a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója, hanem a kevésbé üzletembernek ható Andrew House töltötte be ezt a posztot), nem kizárt, hogy a „kékek” az új IP-k helyett a régieket hozzák elő újra és újra. Volt azért PlayStation-exkluzív próbálkozás: elég csak Mark Cerny, a PlayStation Vita, a PlayStation 4 és a PlayStation 5 belső tervezőjének IP-jére, a Knackre gondolni.

Vajon ki lehet az, aki a Naughty Dog hagyatékát megfelelően kezelni tudja? A Bluepoint Games? Ők inkább remasterelésben voltak erősek, de volt már tapasztalatuk Nathan Drake-kel, ugyanis az Uncharted: The Nathan Drake Collection is náluk készült. Azért hozzátennénk, hogy ez lenne a mi tippünk, úgyhogy szinte biztos, hogy tévedünk.

Mivel pletykáról van szó, ez még egyáltalán nem tekinthető hivatalosnak.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu