Hogwarts Legacy: csúszhat a játék megjelenése egyes platformokon?!

A hamarosan érkező nyitott világú Harry Potter-játék, a Hogwarts Legacy egyes verziói késni fognak – viszont végre a Switch változat is kapott megjelenési dátumot!

 

 

A Hogwarts Legacy PlayStation 4 és Xbox One verziója késik. A Switch verzió viszont végre végleges megjelenési dátumot kapott. Ez a hét meglehetősen mozgalmasnak ígérkezik azok számára, akik várják az ígéretes Harry Potter-játékot.

A mai napon a Hogwarts Legacy egy új játékmenet-bemutatót tart, amely a fejlett harcra, a seprűrepülésre és a Szükség Szobájára összpontosít.

A Hogwarts Legacy PlayStation 4 és Xbox One verziója 2023. április 4-re csúszik. Emellett a Hogwarts Legacy Nintendo Switch verziója, amelyről a rajongók már egy ideje tudják, hogy nem a többi verzióval egy napon fog megjelenni, 2023. július 25-i megjelenési dátumot kapott. A késleltetés célja, hogy a csapat „a lehető legjobb játékélményt nyújthassa minden platformon”. A Hogwarts Legacy PS5-ös és Xbox Series X verzióját nem érinti a késés, azok továbbra is a korábban bejelentett megjelenési dátumon fognak megjelenni.

További késedelmek nélkül a játék PS5-ös és Xbox Series X verziója február 10-én lesz elérhető. Azok, akik előrendelik a játék Deluxe Edition, Digital Deluxe Edition vagy Collector’s Edition kiadását, 72 órával korábban kapnak hozzáférést, ami azt jelenti, hogy már február 7-én elkezdhetik a roxforti kalandot.

Mondanom sem kell, hogy valószínűleg sok rajongót feldühít majd ez a hír, hiszen ez azt jelenti, hogy most további két hónapot kell várniuk, hogy játszhassanak a régóta várt játékkal.

Ezzel annak az esélye is nagyban megnő, hogy a PS4-en és Xbox One-on játszók spoilereket kapnak a Hogwarts Legacy történetéből. Hiszen a PC, PS5 és Xbox Series X játékosok jóval előbb játszhatnak majd, mint ők.

Azok számára, akik megengedhetik maguknak, hogy új konzolt vásároljanak, az a jó hír, hogy manapság sokkal könnyebben megtehetik, mint egy évvel ezelőtt. A PS5 és az Xbox Series X konzolok kínálatát is drasztikusan megnövelték az ünnepi vásárlási szezonra. Így azoknak, akiknek van rá pénzük, és nem akarnak tovább várni, hogy játszhassanak a játékkal, most lehet érdemes beruházni egy új konzolra.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu