Sötétebb lesz a Star Wars Jedi: Survivor sztorija, de nem viszi túlzásba

Nem lesz csak azért is komorabb hangvételű a Respawn Entertainment legújabb játékának története.

 

Cameron Monaghan beszélt az Entertainment Weeklynek az egyjátékos alkotásról. Ő alakította Cal Kestist, és kitért arra, hogy a sötétebb hangvételű történet mellé Cal karakterfejlődése is társul: „Látni akartam, hogyan néz ki Cal, ahogy öregszik, és hogyan nézne ki a karakter számára az a sok év, amikor kétségbeesett helyzetben harcol. Hogyan változtatja meg ez a világképét? Hogyan változtatja meg az emberekkel való kapcsolatát? Hogyan befolyásolja ez a döntéshozatalát? Ezeket a kérdéseket már az első játék készítése közben elkezdtük körbejárni, és most egy érett történetet fedezhettünk fel Cal-lal. Olyat, amelyről azt mondanám, hogy nagyobb kihívást jelent, sötétebb.

De valami, ami mindig is fontos volt számomra, az az, hogy ne akarjuk, hogy a dolgok csak azért legyenek komorak, hogy komorak legyenek. Szerintem van különbség a sötét és az örömtelen dolgok között, mégis nagyon fontos volt, hogy megtaláljuk a történet kalandját. De aztán ezt ellensúlyozni kell valami kihívást jelentő és érdekes dologgal a karakter számára, aki fel fog tenni néhány igazán nagy kérdést, amin szerintem az emberek meg fognak lepődni. Remélhetőleg képesek leszünk az embereket egy-két hasba vágó ütéssel eltalálni az út során.

Nyilvánvaló, hogy amikor öregszel, nagyon érdekes változások történnek a testeddel. Ezért leültünk a kreatív csapattal. Volt egy kis prezentációnk. Bevittük a kivetítőt a szobába, és elmagyaráztuk, mi történhet. Volt néhány kérdésük, de végül megértettük, hogy a haj olyan helyeken nő, amelyekre nem feltétlenül számítunk, és az egyik ilyen hely Cal álla volt. Fontos volt, hogy Cal belső útját a fizikai megjelenése is tükrözze. Ha van egy fizikai jelző, az a nézők számára is jelzi, hogy mi történik belül. De emellett többféle külsőt is felfedezhetünk Cal esetében, és ezek közül néhány nagyon király,” nyilatkozta Monaghan.

A Star Wars Jedi: Survivor március 17-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu