Négy SEGA Mega Drive játékkal bővült a Nintendo Switch Online kínálata [VIDEO]

A SEGA 16-bites konzoljának kínálatából négy csatlakozott a Nintendo Switch drágább online szolgáltatásához.

 

A nagy N bejelentette, hogy az Alien Storm, a Columns, a Golden Axe II és a Virtua Fighter 2 jutott fel a Nintendo Switch Online + Expansion Packra. (Az utóbbi szükséges ahhoz, hogy a SEGA Mega Drive és a Nintendo 64 játékokhoz hozzáférhessünk.) Az Alien Stormban egy földönkívüli faj támadja meg a Földet, és a három hős közül választva fenékbe kell rúgni őket. Garth bazookával, Karen lángszóróval, Scooter pedig egy elektromagnetikus ostorral keni szájon az ellenfeleit. Egyedül és egy barátunkkal is játszhatjuk a run’n’gun műfajú játékot, amin a Golden Axe csapata dolgozott.

A Columns egy klasszikus puzzle játék, amit két játékos is játszhat (Doubles, Flash Columns). Ezt a „sárgakazettás” Famicom-klónokan Magic Jewelry néven láthattuk (ugyanaz a koncepciója). A Golden Axe II a harmadik játék a listánkon. Ez Death Adder legyőzése után három évvel játszódik, és ezúttal Dark Guld szerzi meg az aranybalta legendás erejét, és így egy démonhordával át akarja venni a világ felett a hatalmat. A beat’em up kedvelőinek lehet jó választás. A negyedik játék pedig a Virtua Fighter 2, ami a 3D-s verekedős játéknak a SEGA Mega Drive-ra visszaportolt, 2D-s elképzelése. Például Akira, Jacky, Sarah, Jeffrey és Wolf választható benne. Sokan eltérő harci stílust (pl. pankráció, jeet kune do, bajiquan) képviselnek.

A négy játék tehát változatos műfajt képvisel, és igaz, hogy nem olyan hatalmas alkotások ezek, de mivel minimum 25 éves címekről van szó, nem lehet elvárni tőlük, hogy elképesztő grafikával nézzenek ki (hiszen hardverileg is mérföldekre van a SEGA Mega Drive a PlayStation 5-től, de még a Nintendo Switch-től is). Ezeket egy baráttal online jó játszani egy szabad pillanatban, és erre mind a négy megfelel. Talán azt sem túlzás mondani, hogy a PlayStation Plus Essential listáit is megelőzi ez a frissítés.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu