Christian Bale nyitott egy új MCU karakter eljátszására a Thor: Szerelem és mennydörgés után

MOZI HÍREK – Az igazi kaméleon színész, Christian Bale nem zárja ki, hogy egy újabb Marvel-filmben szerepeljen, amíg annak „érdekes története” van.

 

Miután eljátszotta a Thor: Szerelem és mennydörgés főgonoszát, könnyen lehet, hogy Christian Bale-t egy napon egy teljesen új karaktert láthatunk majd játszani a Marvel Moziverzumban. Bár némileg ritka, hogy a színészek különálló, bevált karaktereket játszanak az MCU-ban, mégis előfordul. Tekintve Bale kaméleonszínészi képességeit, aki teljesen eltűnik a különböző szerepeiben, nem lenne túlzás, ha Bale valamikor az MCU jövőjében egy másik szerepbe bújna.

Ami azt illeti, Bale nyitott az ötletre, még ha ez részben azért is van, mert ezzel a gyerekeit teszi boldoggá. Az Entertainment Tonightnak adott új interjújában Bale kitért arra a lehetőségre, hogy a jövőben új karaktert vállalhat az MCU-ban. Egyértelművé tette, hogy készen állna erre, ha az megfelel a kritériumoknak, hogy jó sztori legyen, és a gyerekei biztosítsák neki, hogy ezt a szerepet el kell vállalnia. Ahogy Bale a The Directen keresztül az interjúban kifejti:

„A jó történet az jó történet. Egy jó karakter, egy jó rendező – ha érdekes dologról van szó. És ami döntő, ha a gyerekeim azt mondják, hogy nem szabad nem megcsinálnom. [A Szerelem és mennydörgésért] azt mondták, hogy ‘nem, erre nem mondhatsz nemet. Erre igent mondasz”.”

Ami még tetszett Bale-nek Gorr szerepében, hogy egy főgonosz szerepét sokkal könnyebbnek találta, mint a hős szerepét, amit Christopher Nolan Sötét Lovag-trilógiájában három film erejéig játszott. Talán ha egy újabb gonosztevő szerepet ajánlanak neki, az még csábítóbbá teszi, hogy visszalépjen az MCU-ba, és eljátsszon egy ugyanolyan gonosz, de egyébként Gorrtól teljesen különböző embert. Ahogy Bale nemrég a Screen Rantnek mondta a rosszfiúkról, akik „jobban szórakoznak”:

„Tényleg, abszolút. Nemcsak szórakoztatóbbak, de könnyebb is játszani őket. Mert mindenkit lenyűgöznek a rosszfiúk, nem igaz? Amint a rosszfiú megjelenik a vásznon, már senki sem nézi a jófiút. Minden szem a rosszfiúra szegeződik, így sokkal könnyebb színészi feladat.”

Eközben Bale-t legközelebb egy 1830-as évekbeli detektívként láthatjuk, aki Edgar Allan Poe-val (Harry Melling) együtt dolgozik egy New York-i gyilkosságsorozat felderítésén. A The Pale Blue Eye című filmet, amely Louis Bayard azonos című könyve alapján készül, Scott Cooper írja és rendezi, aki korábban a Out of the Furnace és az Hostiles című filmekben rendezte Bale-t. A film 2023. január 6-án kerül a Netflixre.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu