James Gunn reagál arra, hogy Henry Cavill távozására adott „rideg” reakciója „vezérigazgatóhoz méltó” volt

MOZI HÍREK – A rajongók nem voltak elragadtatva Henry Cavill Supermanjének elvesztésétől, de James Gunn cáfolta azokat az állításokat, miszerint a reakciója a helyzetre „rideg” lett volna.

 

James Gunn sok rajongó csalódottságának célpontjává vált Henry Cavill Superman visszatérésének törlése miatt. Egy nemrégiben közzétett Twitter-bejegyzésében Gunn egyenesen reagált az egyik kommentre, amely „hideg közönynek” nevezte a hírhez való hozzáállását, amely „valóban vezérigazgatói szerephez méltó”. Mint valaki, aki a Marvel és a DC útjai során folyamatosan jelen volt a közösségi médiában, a Superman körüli jelenlegi visszhangok miatt nem látta, hogy elbújna. Egy posztban így fogalmazott:

„Minden vagyok, csak nem vagyok rideg az üggyel kapcsolatban. Tegnap személyesen ültem le Henryvel, és nagyon nyílt, őszinte és tiszteletteljes beszélgetést folytattunk. Azóta is kommunikálunk, és ő és én jól megvagyunk. És tegnap elmondtam, amit el kellett mondanom, nem tudom, mit szeretnél még hallani tőlem”.

Még mindig sok rajongót bosszant Henry Cavill visszatérése és elvesztése a DCU-ban, és ez csak növelte a nyomást Gunnra és Peter Safranra, amikor a franchise jövőjével kapcsolatos terveikről van szó. Soha nem lett volna könnyű átmenet a régi DCEU-ból az új DCU-ba, de most hegymászássá vált, hogy visszahódítsák a rajongókat, és megpróbálják végre működőképessé tenni a DCU-t a Warner Bros. Discovery számára. Hogy ez sikerül-e nekik, azt még legalább néhány évig nem fogjuk megtudni.

Úgy tűnik, hogy Supermant valaki fiatalabb fogja játszani egy olyan filmben, ami nem eredettörténet lesz, hanem Clark Kent életének hasonló időszakában játszódik, mint amit Matt Reeves A Batmanjében láthattunk, Superman pedig az első évében van, amikor hős és a Daily Planet riportere lett. Ha ez az új DCU kezdete, akkor elkerülhetetlennek tűnik, hogy a körülötte lévő karaktereket is ehhez az időszakhoz kell majd igazítani. Ez azt jelentheti, hogy Batmantől Wonder Womanig mindenkit át kell alakítani. Akkor hol marad Shazam, The Flash és Aquaman? Zachary Levi nemrég Henry Cavill Instagram-posztjára reagált, amelyben bejelentette, hogy nem tér vissza Superman szerepébe, és ezt így kommentálta:

„Remélem, hogy egy másik univerzumban még találkozunk, uram”.

Amikor Gunnt és Safrant bejelentették a DC Studios új vezérigazgatójaként, Levi optimistának tűnt az érkezésükkel kapcsolatban, és a Comic Con Portugálnak azt mondta, hogy ismeri Gunn munkásságát, és hogy „most már ő az egyik főnököm, ami dope”. A továbbiakban megjegyezte:

„Aztán Peter Safran, aki a társa, a producerem – ő a Shazam! című film producere. Szóval a kérdésed az, hogy ha ez a két főnököm, akkor van-e terv és jövője a Shazamnak?”. Azt mondanám, hogy igen, remélem. Remélem. Mert ők a barátaim, és ha nincs tervük, akkor már nem a barátaim. Nem, uram.”

Hogy ez azt jelenti-e, hogy Levi barátainak listája hamarosan egy kicsit rövidebb lesz, hamarosan megtudjuk, amikor bejelentik a rebootolt DCU terveit.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu