Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

MOZI HÍREK – Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki egy mesterséges intelligenciával megáldott óriásbabát, hogy a barátnője, egyben a testőre legyen. M3GAN önfejlesztő szoftvere azonban továbbértelmezi utóbbi funkciót, és hamarosan veszélybe kerül mindenki, aki akár csúnyán néz Cadyre.

 

M3GAN előzetese annyira megragadta a műfaj rajongóinak fantáziáját, hogy azonnal mémek árasztották el az internetet, amelyek jórészt a többi, kultikus rangra keveredett gyilkos babával, Chuckyval és Annabelle-lel hozták valamilyen összefüggésbe az új kedvencet. Nos, ezzel az internet népe meglepte a film stábját, ők ugyanis készültek saját mémekkel, hogy majd így népszerűsítik a produkciót. „Összehegesztettünk pár mémet M3GANről, de kiderült, hogy fölöslegesen, mert mindenki már rakta is föl a sajátját a netre – mondta Allison Williams, a film producere, egyben egyik főszereplője (Gemma) az Entertainment Weeklynek. – Csodás nap volt, amikor ez kiderült, mert azt bizonyította, hogy helyes a koncepciónk.”

A gyilkos robot hátborzongató táncából pedig természetesen vírusvideó lett, ennek meg a film rendezője, Gerard Johnstone örvendett szerfelett, a koreográfia ugyanis az ő megfáradt agyából pattant ki. „Hajnali három volt, álmatlanul forgolódtam, alig láttam ki a fejemből, és akkor megjelent előttem M3GAN, amint a félhomályos folyosón szaggatottan vonaglik, mint akinek zárlatos lett a motoros funkciókat vezérlő alprogramja – mesélte a rendező. – Ez a dermesztő koreográfia csak ilyen állapotban születhetett.”

(M3GAN – hazai bemutató: 2023. január 12.)

Forrás: UIP Dunafilm

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu