Tom Cruise újfent látványos módon mondott köszönetet a Top Gun-rajongóknak! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Tom Cruise megköszöni rajongóinak a Top Gun 2 támogatását, miközben csak úgy lazán kiugrik egy repülőgépből…

 

 

A Top Gun: Maverick az év legnagyobb filmje lett, Tom Cruise pedig megintcsak látványos gesztussal mondott köszönetet. A Cruise és a Paramount Pictures által online közzétett videóban a rettenthetetlen színész egy repülőgép belsejéből szól a kamerához. Miközben Dél-Afrikában forgatja a Mission: Impossible – Leszámolást, Cruise a Maverickről beszél, és arról, hogy a folytatás óriási sikert aratott a mozikban. Aminek nem is örülhetne jobban, hiszen már újra a magasban dolgozik a következő projektjén.

„Nem akartam, hogy úgy érjen véget az év, hogy ne köszönjem meg mindenkinek, hogy eljött a mozikba” – mondja Cruise a felvételen. „Köszönöm, hogy támogattátok a Top Gun-t: Maverick!”

Ezen a ponton Christopher McQuarrie rendező megkocogtatja Cruise vállát, hogy emlékeztesse arra, hogy a Mission: Impossible-t forgatják éppen. Miután McQuarrie visszautasítja az ajánlatot, hogy lefelé menet csatlakozzon hozzá, Cruise lazán hátraveti magát és kizuhan a repülőgépből. A föld felé száguldva Cruise folytatja:

„Hol is tartottam? Ó, igen, köszönöm, hogy támogattátok a Top Gun-t: Mavericket” – mondja. „Mint mindig, köszönjük, hogy megengedtétek, hogy szórakoztassunk titeket. Ez valóban egy életre szóló megtiszteltetés.”

Mielőtt elfújja a szél, Cruise még mindenkinek „nagyon biztonságos és boldog ünnepeket” kíván, majd hozzáteszi: „Találkozunk a moziban!”

 

Tom Cruise örül, a Top Gun: Maverick hamarosan érkezik a Paramount+-ra

 

A különleges bejelentés emellett arra is utalt, hogy a Top Gun: Maverick a Paramount+ streaming platformjára érkezik. A Paramount számos más kiadványa körülbelül 45 nappal a mozibemutató után került a streamingszolgáltatóra, de a Top Gun folytatása esetében ez nem így történt. Ugyanis a rajongók csak nem akarják abbahagyni a moziba járást, hogy megnézzék a filmet. A siker 2022 legnagyobb bevételt hozó filmjévé is tette a Mavericket. Amellett, hogy több mint 1,4 milliárd dollárt hozott a kasszáknál, a film nagyon jó kritikákat kapott, egyes kritikusok még az elismert eredetinél is jobban élvezték.

A Top Gun: Maverick 2022. december 22-én indul a Paramount+-on.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu