PS Plus Extra: tíz PS4-játék is távozhat januárban a PlayStation szolgáltatásából?!

Már csak pár hetünk maradt, hogy kipróbálhassuk ezt a néhány PS4-címet a PS Plus Extra keretében.

 

 

A True Trophies vette a fáradtságot, és átböngészte a PlayStation Store-t, hogy megtalálják azokat a PS Plus Extra és Premium játékokat, amelyek hamarosan elhagyják a PlayStation fizetős szolgálatatását. A lista, amivel előrukkoltak, tartalmaz néhány egészen meglepő címet is.

Ezeket a távozási dátumok a PlayStation Store-ból származnak, tehát hivatalosak. Jelenleg 10 olyan játék van, amely 2023. január 17-én távozik a PS Plus Extra és Prémium szolgáltatásból.

A tíz játék mindegyike megtekinthető az alábbi listán; várhatóan olyan csillogó gyöngyszemektől kell búcsút vennetek, mint a The Council, a Bound in Flame és a Space Hulk Tactics, hogy csak néhányat említsünk.

Ha már szemezgettél a trófealistákról, most itt az ideje, hogy megpróbálj átrobogni néhány ilyen címen, és megszerezd a szaftos platina trófeákat, mielőtt elhagyják a szolgáltatást. Ne feledd, hogy ezeket a játékokat nem lehet hozzáadni a könyvtáradhoz, így a januári dátummal elveszíted a hozzáférésed hozzájuk.

 

A PlayStation Plus Extra és Premium szolgáltatást elhagyó összes játék:

  • Bound by Flame
  • Electronic Super Joy
  • Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek
  • Leo’s Fortune
  • Masters of Anima
  • Seasons After Fall
  • Shiness: The Lightning Kingdom
  • Space Hulk: Tactics
  • The Council
  • The Last Tinker: City of Colors

 

Meglehetősen sok játék búcsúzik jövő év elején. Közül jó néhány rendelkezik könnyen megszerezhető platina trófeákkal. Ilyen például az Enigmatis, a Seasons After Fall és a The Council. Érdemes lehet először ezekre összpontosítani a figyelmet. Számos játék, mint például a The Last Tinker és az Electronic Super Joy, nem rendelkezik platina trófeákkal, így hacsak nem vagy nagy rajongó, ezeket kihagyhatod. A többi platina trófea kicsit időigényesebbnek és nehezebben megszerezhetőnek tűnik a rendelkezésre álló rövid idő alatt. Talán jobb lenne elkerülni őket, hacsak nem vonz igazán maga a játék.

Az elmúlt hónapokban volt néhány nagy horderejű távozás a PS Plus Extra szolgáltatásból, köztük az Assassin’s Creed Valhalla és egy backend-keveredés, ami miatt az Ys VIII: Lacrimosa of Dana ideiglenesen lekerült a szolgáltatásról.

A PS Plus Extra szolgáltatásból eltávolított PS4-játékok legújabb listája talán nem tartalmaz nagyágyúkat. Ám érdemes a felsorolt címek bármelyikét gyorsan a backlogod elejére tenni, ha arra gondoltál, hogy a tagságod révén játszol velük.

Forrás: True Trophies

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu