A God of War TV-széria „hihetetlenül hűséges” lesz a forrásanyaghoz – állítja az Amazon

MOZI HÍREK – „Ha soha nem játszottál [God of War] játékkal, akkor is bele fogsz szeretni a sorozatba, és igazán beavatottnak fogod érezni magad” – állítja az Amazon-főnök.

 

 

Az Amazon Studios egy God of War tévésorozatot fejleszt, amelyet a PlayStation játéksorozat ihletett. A cég egyik főnöke most azt ígérte, hogy a sorozat hű lesz a forrásanyaghoz.

Vernon Sanders, az Amazon Studios tévés részlegének vezetője a Collidernek elmondta, hogy a God of War tévésorozat „apákról és fiúkról” fog szólni, utalva Kratosra és fiára, Atreusra. Ez a dinamika egy „óriási epikus tájban” fog játszódni – árulta el Sanders.

Amit a showrunnerek és az írók kitaláltak a God of War tévésorozathoz, az „hihetetlenül hű a forrásanyaghoz, és önmagában is lenyűgöző” – mondta Sanders.

Hozzátette: „Ha soha nem játszottál a játékkal, akkor is bele fogsz szeretni a sorozatba, és igazán beavatottnak fogod érezni magad. Szóval úgy gondoljuk, hogy hatalmas lesz”.

A Wheel of Time-ból ismert Rafe Judkins a tévésorozat showrunnere. Mark Fergus és Hawk Ostby, akik a Vasembert és a Az ember gyermekét írták, a sorozat írói és executive producerei. Cory Barlog, aki a 2018-as God of War rendezője, szintén executive producer.

Az Amazon nemrég rendelte meg a sorozatot. Egyelőre nem jelentettek be szereposztást. Azonban Christopher Judge, aki Kratost alakítja a játéksorozatban, lobbizik azért, hogy a sorozatban is eljátszhassa a karaktert.

A God of War tévésorozat mellett az Amazon Studios egy Fallout tévésorozatot is készít, amelyet Jonathan Nolan és Lisa Joy, a Westworld rendezője készít.

Ami a játékszériát illeti, a 2022-es Ragnarök az első héten 5 millió példányban kelt el! Ezzel minden idők leggyorsabban fogyó first-party PlayStation-játéka lett.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu