Vajon készülne a Gran Turismo 7 PC-s verziója?! Yamaucsi Kazunori, a producer most elárulta, mi a helyzet!

A Gran Turismo 7 producere, Kazunori Yamauchi megmagyarázza korábbi nyilatkozatát a játék esetleges PC-s portjáról, tisztázva annak jelenlegi státuszát.

 

Úgy tűnik, Kazunori Yamauchi producer szerint mégsem tervezik hivatalosan a Gran Turismo 7 PC-s megjelenését. A népszerű versenyjáték-franchise korábban mindig is PlayStation-exkluzív volt, de néhány figyelemre méltó kiszivárgás és iparági mormogás elindította a történetet, hogy esetleg mégiscsak készülhet valami a GT7-hez.

A Sony nem csak, hogy elkezdte számos legnépszerűbb játékát PC-n is piacra dobni, de többükre már jó előre rámutatott a hírhedt Nvidia GeForce Now szivárgás részeként, amely a Returnal, Sackboy: A Big Adventure és a God of War, mint jövőbeli PC-s megjelenések. A GT7 is szerepelt ezen a listán, és bár eleinte sokan gyanakodtak a szivárgás valódiságára, a Sony számos ilyen cím későbbi megjelenése megdöbbentette a közösséget.

Mégis úgy tűnik, hogy a Gran Turismo 7 nem fog egyhamar PC-re érkezni, maga Kazunori Yamauchi szerint. A franchise producere most a nyilvánosság elé állt, hogy tisztázza az egyik interjújának nemrégiben történt félrefordítását, egyesek szerint a Polyphony Digital aktívan kutatott a játék PC-s verziója után. Yamauchi most tisztázta, hogy csupán annyit mondott, hogy „a lehetőség nem 0”, de ő és csapata valójában nem dolgozik aktívan a Gran Turismo 7 PlayStation konzolokon kívüli kiadásán. „Nincs miről beszélni” – zárta le.

A téves fordítás, miszerint esetleg lesz Gran Turismo 7 PC-re, minden bizonnyal sok autóversenyrajongónak okoz majd csalódást, akik úgy döntenek, hogy PC-n játszanak. Yamauchi azonban nem tagadta egyenesen annak lehetőségét, hogy valami ilyesmi megtörténhet valamikor a jövőben, és tény, hogy a Sony sokkal elfogadóbbnak tűnik a platformmal szemben, mint valaha. A nyilvánvaló következtetés tehát az, hogy bár jelenleg nem készül GT7 PC-re, semmi sem akadályozza meg a Sony-t vagy a Polyphony Digital-t abban, hogy valamikor a későbbiekben egy ilyen kiadással foglalkozzon.

Kicsit talán furcsa, hogy a Gran Turismo filmre hamarabb kerülhet sor, minthogy a játék utat törne magának PC-re. A közelgő mozifilm furcsa, ha nem is teljesen példátlan választás egy autóversenyzős franchise számára, bár a 2023 augusztusában megjelenő film biztosan megtalálja a közönségét. A film részletei egyelőre nagyrészt ismeretlenek, de azt már bejelentették, hogy nem más, mint Neill Blomkamp rendezi.

Akik a PS5-ös játék legújabb iterációjához kívánnak ragaszkodni, azoknak bőven van mit élvezniük. A Gran Turismo 7 25. évfordulós tartalma például számos új játéklehetőséget és üldözhető autót kínál, és a jövőben már biztosan további tartalmak is készülnek a megjelenésre.

A Gran Turismo 7 már elérhető PS4-re és PS5-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu