Egy kiszivárogtató rossz híreket közölt a Spyro the Dragon rajongóknak

Egy neves szivárogtató eloszlat néhány pletykát egy új Spyro the Dragon-játék fejlesztésével kapcsolatban, és azzal kapcsolatban, hogy mikor dolgozhattak rajta.

 

Egy prominens szivárogtatót kértek meg, hogy kommentálja egy új Spyro the Dragon-játék pletykált fejlesztését, de nem tudnak jó híreket megosztani. A Spyro Reignited Trilogy 2018-as megjelenése óta pletykák keringenek a Spyro the Dragon újjáélesztéséről. A pletykák azonban a remasterek sikere ellenére nagyrészt bizonytalanok voltak, hogy mi is történik valójában a Spyro franchise-szal. Ha igaz, amit a kiszivárogtató mond, az azért lehet, mert a pletykák egyáltalán nem megbízhatóak.

A legújabb Spyro-pletyka és a mostani vita tárgya a YouTuber Candianguyehh-től származik. Egy nemrég készült videóban a YouTube-os azt mondja, hogy úgy hallotta, 2020-ban új Spyro-játékot fejlesztenek. A használt nyelvezet láthatóan fontos, és Candianguyehh „technikailag spekulatívnak” írja le. Ezután azt mondják, nem mondták, hogy a Spyro-játék még mindig fejlesztés alatt áll, bár feltételezik, hogy igen.

Ezt a nyilatkozatot a Syluxnak, egy prominens és gyakran megbízható szivárogtatónak adták át. Syluxot megkérték, hogy mondja el a véleményét arról, hogy 2020-ban egy új Spyro-játék készülhet-e, és hogy lehet, hogy még mindig fejlesztés alatt áll-e. Sylux egy közvetlen, de szemöldököt felvonultató kijelentéssel állt elő. Kifejezetten azt mondják, hogy „2020-ban nem volt új Spyro cím fejlesztés alatt”, de a pletyka más aspektusát nem kommentálják.

Egyrészt a Sylux egyenesen elnyomja a canadianguyehh pletykát, ami kivágja a szívét az egész vitának. Ha az az egy dolog, amit a YouTuber igaznak mondott, valójában nem igaz, akkor az egész spekuláció a téma körül semmit sem ér. További információk nélkül nem lehet tudni, hogy egy új Spyro-játék fejlesztés alatt állt-e 2020 előtt, majd törölték, vagy hogy egy új Spyro-játék fejlesztését 2021-ben vagy azóta vették-e fel. Sylux sok Spyro-rajongó szívét törte össze.

Ugyanakkor az is igaz, hogy amit a Sylux nem mondott, az talán hangosabban beszél, mint amit mondott. Ha csak annyit voltak hajlandóak mondani, hogy 2020-ban nem volt fejlesztés alatt egy új Spyro-játék, akkor az igenis hagy teret annak, hogy egy új Spyro-játék fejlesztése nemrég kezdődött. Máskülönben a Sylux nem fogalmazott volna ilyen pontosan.

Az igaz, hogy négy év telt el a Spyro Reignited Trilogy megjelenése óta. Ha jönne folytatás, azt valószínűleg már bejelentették volna. A Toys for Bob az azóta eltelt években a Crash Bandicoot 4 és a hamarosan megjelenő Crash Team Rumble elkészítésével töltötte az idejét. Ha egy Spyro-játékot akartak volna készíteni, akkor egyre szűkül az erre nyitva álló ablak. A Spyro-rajongók azonban fenntartják a tüzet, abban a reményben, hogy az Activision látja, hogy a közösség még mindig izgatott. Talán ez elég lesz.

A Spyro Reignited Trilogy már elérhető PC-n, PS4-en, Switch-en és Xbox One-on.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu