Már most kiszivárgott a PlayStation Plus Essential januári listája!?

Ha egy, esetleg két nappal a hivatalos bejelentés előtt történt volna, akkor még meg tudnánk érteni, de öt nap már kicsit zűrösnek hat, ugyanis a Sony szemmel láthatólag képtelen megakadályozni a szivárgásokat.

 

A francia Dealabs weboldalon az év során szinte minden hónapban láthattuk Billbil-kunt, aki pontosan megnevezte a szivárogtatások során, hogy a következő hónapban a PlayStation Plus (majd a három szintűvé változtatás után PlayStation Plus Essential) előfizetői melyik játékokat adhatják hozzá ingyenesen a játékkatalógusokhoz. Ezúttal a Twitteren ejtette meg a felsorolást, és mivel tényleg tévedhetetlen volt 2022 folyamán, nyugodtan komolyan lehet venni, amit ír.

A szivárgás szerint a januári húzócím a PlayStation Plus Essentialban a Respawn Entertainmenttől a Star Wars Jedi: Fallen Order lesz PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. Nagy eséllyel az Electronic Arts, a játék kiadója fizetett a Sony-nak, hogy így is fel tudja kelteni a figyelmet a márciusban érkező folytatásra, a Star Wars Jedi: Survivorre. A játék maga egész jó, úgyhogy ez korrekt húzás. A második játék szintén PlayStation 5-re és PlayStation 4-re lesz elérhető: ez az Axiom Verge 2 lesz. Ez a játék lenne tehát a havi indie választás.

A harmadik játéknak külön bekezdést adunk, hiába csak PlayStation 4-es verziót találhatunk belőle. Ez a játék 2018 egyik legrosszabb, és a kiadó miatt gyakran negatív marketinget kapó játéka volt: a Bethesda Game Studiostól a Fallout 76-re számíthatunk. Nem, a játék még mindig nem adta be a kulcsot, és igen, ez lehet a januári „miért éppen EZ a játék?” téma az előfizetőknek. És mivel a Bethesda Game Studios már az Xbox Game Studios része, az a pikírt helyzet van, hogy egy, már a Microsofthoz tartozó stúdió játékáról beszélünk a rivális platformon.

Mindez persze nem hivatalos, de majd szerdán délután fél hatkor a Sony úgyis közölni fogja a januári hármast, és fogadni is lehet arra, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order, Axiom Verge 2, Fallout 76 hármas lesz.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu