Olyat szólt be Conor McGregor az új UFC videójátéknak, hogy a fal adta a másikat!

A világhírű vegyes harcművész és UFC harcos Conor McGregor keresetlen szavakkal jellemezte a legújabb UFC videojátékot.

 

A korábbi UFC pehelysúlyú és UFC könnyűsúlyú bajnok Conor McGregor nemrégiben a Twitteren szidta a legújabb UFC videojátékot, az EA Sports UFC 4-et. Conor McGregor Hall of Fame-hez méltó karriert futott be a UFC-ben, nevezetesen ő volt az első harcos a cég történetében, aki egyszerre két különböző súlycsoportban is bajnoki címet szerzett.

McGregor túlzó személyisége és lenyűgöző győzelmi rekordja minden idők egyik legnagyobb UFC-harcosaként szilárdította meg őt. Az oktagonban elért sikerei azt eredményezték, hogy McGregor igazi mainstream sztárrá vált, aki a közelgő Road House remake-ben debütál a játékfilmek között, és gyakran szerepel a médiában. McGregor legutóbbi UFC-meccse a Dustin Poirier elleni vereség volt a UFC 264-en. Hivatalosan nem vonult vissza, de nem világos, hogy mikor tér vissza, ha egyáltalán visszatér.

McGregor nemrég a Twitteren osztott meg egy képet az EA Sports UFC 2 régi promóciós videójáról, amelyet a YouTuber KSI-vel készített. A Burberry sálját megjegyezve McGregor dicsérte a korai EA Sports UFC játékokat, miközben a legújabb iterációt a busz alá dobta. McGregor az EA Sports UFC 4-et „garbaiste”-nek nevezte, ami saját szlengjéből lefordítva „szemetet” jelent. Érdemes kiemelni, hogy McGregor volt az EA Sports UFC 2 egyik címlapsportolója, így lehetséges, hogy egy kicsit elfogult.

McGregor az EA Sports UFC 2 borítóján Ronda Rousey-val osztozott, aki továbbra is minden idők egyik leghíresebb UFC-viadalozója. Mióta visszavonult az MMA-tól, Rousey az otthoni életére és a WWE-ben való versenyzésre koncentrál. Rousey jelenleg a WWE SmackDown női bajnoka, és egyike volt az első nőknek, akik valaha a WrestleMania főmérkőzésén szerepeltek, így nyugodtan mondhatjuk, hogy a profi pankrációban nagy sikereket ért el.

Miután Rousey-vel megosztotta az EA Sports UFC 2 borítóját, McGregor az EA Sports UFC 3 borítóján egyedül szerepelne. Az EA Sports UFC 4 borítójának sportolói Jorge Masvidal és Israel Adesanya voltak. Az a bizonyos játék 2020-ban jelent meg, és e sorok írásakor még nem jelentettek be új belépőt a franchise-ba, így csak találgatni lehet, hogy ki lehet a következő címlapsportoló.

Ami McGregor sértését illeti, érdemes kiemelni, hogy az EA Sports UFC 2, 3 és 4 hasonló értékelést kapott a kritikusoktól, 77, 78 és 77-es összértékeléssel. Az eredeti EA Sports UFC játék valójában a legrosszabb értékelést kapta.

Az EA Sports UFC 4 már megjelent PS4-re és Xbox One-ra.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu