Az Amerika kapitány 4 hozhatja be Farkast az MCU-ba, az Eternalshoz kapcsolódva?!

MOZI HÍREK – Egy friss pletyka az Amerikai kapitány 4-gyel kapcsolatban újabb lépést jelezhet az X-Men felé, valamint az Eternals fináléját is érintheti.

 

 

Egy dolog, amit sokan úgy tűnik, könnyen elfelejtenek, hogy Kevin Feige-nek mindig van terve. Éppen ezért egy új pletyka a közelgő Amerika kapitány 4. részével kapcsolatban kapcsolatot teremthet a Phase 4 egyik legnevetségesebb pillanatával és az MCU Farkasának érkezésével. Természetesen minden pletykát óvatosan kell kezelni, amíg a Marvel maga meg nem erősíti. Ám Daniel Richtman pletykái általában hitelesnek bizonyulnak. A legújabb hír pedig jól illeszkedhet az MCU általános narratívájába.

Az új pletyka középpontjában az Amerika kapitány 4 fő cselekménye áll, amely egyben Anthony Mackie filmes debütálása is lesz az ikonikus szuperhős szerepében.

Richtman szerint a film elsősorban „egy új fém, az Adamantium miatti nemzetközi konfliktusról” szól. Minden Marvel-rajongó számára az Adamantium valójában nem is olyan újdonság. Hiszen az X-Men Farkas karmait és csontjait borító elemként jól ismert. A jelentés kibővíti az újonnan felfedezett elem MCU-n belüli helyét. Amely állítólag a Tiamut-szigeten található, amely az Eternals fináléjában látott meszes Celestial által alkotott sziget.

A Celestial felbukkanása a 2021-es filmben sok rajongónak okozott némi fejtörést, mivel az esemény megtörténte óta senki sem említette. Nemrég a She-Hulk tartalmazott egy gyors felvillantást egy újságcikkből az óceán közepén megjelent furcsa dologról. Nos, ha ezek a pletykák igazak, akkor mindig is tervben volt az Eternals fináléja, hogy látszólag segítsen kikövezni az utat nagyobb dolgok felé, beleértve az X-Men érkezését is.

 

Hogyan vezethetné be az Eternals fináléja az MCU Wolverine-t a franchise-ba?

 

A pletykák sok vad elmélethez vezethetnek, amelyek soha nem válnak valóra. Daniel Richtman azonban úgy tűnik, sosem jár túl messze a céltól, ha Marvel-spekulációkról van szó. Ez a legutóbbi határozottan egy azonnal nyilvánvaló módja annak, hogy az Amerika kapitány 4-ben esetleg felfedezett Adamantium egy új Farkashoz vezethet.

Az Amerika Kapitány franchise mindig is fél lábbal a géntechnológia és a szuperkatonák megalkotásának világában állt.

Ha a legújabb filmben valóban számos csoport próbálja meg megszerezni az Adamantium új forrása feletti ellenőrzést, akkor a film végkimenetele szerint a fém egy olyan ügynökség kezébe kerülhet, amely szívesen végezhet olyan kétes kísérleteket, amelyek az MCU Farkasának megalkotásával végződhetnek az elkövetkező években.

Persze, míg az MCU Wolverine-verziója még néhány évre van, addig a Hugh Jackman által megformált karakter rajongói a Deadpool 3-ban még egyszer láthatják a Fox-univerzum Farkasát. Jackman visszatérésével kapcsolatban még sok titkot nem árultak el. Többek között azt sem, hogy megjelenésének lesz-e valamilyen hosszú távú hatása az MCU-ban. Avagy csak egy önálló, egyszeri jelenet lesz. A Marvel-rajongóknak sok mindenre számíthatnak, ahogy a franchise az 5. fázisba lép.

Forrás: Patreon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu