Jövőre még ne számítsunk a Death Stranding 2-re?

Egy senior művész profilja szerint a Kojima Productions következő játéka 2023 során nem fog megjelenni.

 

A PCGameAbout írt néhány PlayStationös játék lehetséges megjelenési időszakáról. A PlayStation Studios Visual Arts senior művészeinek egyikének ArtStation profilja ugyanis gyanús információt tartalmaz (és ha ez hirtelen eltűnik, mint ahogy ez történni szokott, akkor meg mondhatjuk, hogy a szivárgásnak igaza volt). Frank Alberti ArtStation profilján lehet azt olvasni, hogy a Death Stranding 2, illetve egy még be nem jelentett FPS megjelenése is valamikor 2024-ben lesz esedékes.

A site szerint ez az ismeretlen FPS a Firewalk Studiosnál készül. Ez a csapat 2021-ben kötött megállapodást a Sony Interactive Entertainmenttel, hogy az első AAA szintű multiplayer játékát kiadja. Érdekesség, hogy ez jelenleg a Sony egyetlen FPS-projektje, amihez kötődik. A Death Stranding 2-ről Kojima korábban azt mondta, hogy ez több lesz egy általános folytatásnál, ugyanis a technológiai fejlemények miatt több erős funkciót adhat Sam „Porter” Bridges számára. A 2024-es megjelenési időszak pedig azt jelenti, hogy az első rész után öt évvel jönne a folytatás (ugyanis a Death Stranding 2019-ben jött ki PlayStation 4-re).

A Death Stranding 2 PlayStation 5-re lett bejelentve a The Game Awardson. Ahogy az első rész, úgy a folytatás is a Guerrilla Games technológiáját használja, így ez a játék is a Decima Engine-t használja. Szinte biztos, hogy itt is lesz PC-s verzió, és ezúttal lehetséges, hogy a 505 Gamesnek semmi köze nem lesz hozzá (ugyanis a Death Stranding PC-s verziója akkor jött ki, amikor a Sony még nagyon nem akarta az exkluzívjait kihozni a Steamre és az Epic Games Store-ra), így a Sony gondolatmenetét követve (minimum egy év konzolon) legkorábban 2025-ben számíthatunk a portra.

A Death Strandingből eközben egy filmadaptáció is ksézül. Ehhez Kojima a Hammerstone Productionst és Alex Lebovicit választotta. Ez is szokatlannak lett ígérve. Majd meglátjuk.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu