A PlayStation ígérete szerint 2023 hatalmas év lesz a PS5 számára – íme a részletek!

A vállalat nagy dolgokat ígér, amelyek 2023-ban érkeznek a PlayStation 5 konzolra, köztük jelentős új játékokat és eszközöket.

 

 

A PlayStation nemrég bemutatott néhány nagy dolgot, amire a PS5-ös játékosok az új évben számíthatnak. Az újdonságok között jelentős videójáték- és hardvermegjelenések is szerepelnek. Eddig a cég többnyire hallgatott a 2023-as kínálatáról.

2022-ben jelentős PlayStation-játékok jelentek meg, köztük a kritikusok által is elismert God of War Ragnarok és a Horizon Forbidden West, de a vállalat még nem fedte fel az új év teljes játékpalettáját.

Most a vállalat meglepte a rajongókat néhány olyan címmel, amelyre 2023 első hónapjaiban számíthatnak, valamint egy olyannal is, amely kicsit később érkezik.

A PlayStation január 24-én a Square Enix Forspoken című játékának megjelenésével indítja a 2023-as évet. A nyílt világú akció-RPG, a Forspoken PlayStation 5 konzol-exkluzív. Ha minden a tervek szerint alakul, az év egyik első nagy PS5-ös megjelenése lehet. Február 10-én pedig a PS5 játékosok a Hogwarts Legacy-t, a várva várt nyitott világú Harry Potter-játékot várhatják. A Hogwarts Legacy PS4-es verziója is készül. Ám azoknak, akik még nem frissítettek a Sony legújabb konzoljára, április 4-ig kell várniuk a játékra.

Az év későbbi szakaszában a PlayStation-játékosok várhatják a Marvel’s Spider-Man 2 megjelenését, az Insomniac PS-exkluzív Pókember-játékának várva várt folytatását. A Spider-Man 2-ben Peter Parker és Miles Morales újra összeállnak. Főszerepet kap az ikonikus Pókember-ellenség/antihős, Venom is. További részletek még nem kerültek nyilvánosságra a Spider-Man 2 tartalmáról. Ám mivel a játék 2023 őszére tervezi a megjelenést, inkább előbb, mint utóbb több információra kell fényt derülnie.

Sok PS5-játékost valószínűleg a 2023-ban a konzolra érkező új videójátékok izgatnak leginkább, de másokat az is érdekelhet, hogy milyen új hardvereket kínálnak majd.

Január 26-án a vállalat kiadja az új DualSense Edge kontrollert, amely lényegében az Xbox Elite kontrollerre adott válasza. A DualSense Edge a megjelenéskor borsos 199,99 dollárba fog kerülni, de számos olyan fejlesztést tartalmaz, amelyek segítenek igazolni az árcédulát.

Végül pedig a PlayStation VR2 headset február 22-én jelenik meg. A PS VR2 széles körű induló játékkínálattal rendelkezik, amely napról napra bővül. Érdekes lesz látni, hogy felér-e majd a hype-hoz. A PS-játékosok 2023-ban megtudhatják.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu