Final Fantasy XVI: elképesztő teljesítményt produkálhat a játék PS5-ön! [VIDEO]

„Nézzétek, milyen erős a PS5!” – mondta Yoshi-P a Final Fantasy XVI teljesítményét kommentálva.

 

 

Lélegzetünket visszafojtva várjuk a Final Fantasy XVI-ot. Még akkor is, ha a főszereplőt Clive-nak hívják. A Square Enix szerencsére folyamatosan csepegteti az újabb és újabb részleteket, miközben a játék vizuális megjelenése egyre lenyűgözőbb.

Nemrég a Square Enix főnöke és a sorozat veteránja, Yoshi-P mondott néhány érdekes dolgot a játékról és PS5-ös teljesítményéről, egy livestream során (köszönjük Genkinek és a Pushsquare-en keresztül).

„Nézzétek a PS5 erejét!” – hangzottak Naoki Yoshida szavai. A játék legújabb „Revenge” trailerére utalva beszélt, amelyben megcsodálta, hogy a Sony hardveres képességeinek (és persze a fejlesztők szakértelmének) köszönhetően mire képes a csapat. Úgy tűnik, hogy a Final Fantasy XVI a producer szerint a PS5 erejének igazi bemutatója lesz.

Ráadásul a PS5 SSD-jének és egyéb hardveres nyalánkságainak köszönhetően a játékból hiányozni fognak a betöltőképernyők. „Az egész valós idejű renderelés” – mondta Yoshi-P a legújabb trailer kapcsán. „Nincs betöltés!”

Eközben a Resetera oldalán megjegyezték, hogy a játék grafikája mennyit fejlődött a cím első bemutatása óta, az OP pedig képernyőfotókat is mellékelt, hogy bemutassa, hogyan fejlődött a játék.

A képek alapján ez tényleg egyértelmű, milyen messzire is jutott már a játék.

Azonban korántsem pusztán a grafikája miatt lenyűgöző. A Resetera szálon a különböző kommentelők megtapsolták a Square Enix fejlesztőit a művészi képességeikért. Azért, amit a játék és a koncepció vizuális életre keltése során mutattak be. A művészeti irányzat visszaadja a sötétebb és érettebb témákat, amelyekre a játékosok számíthatnak a készülő játékban. A betöltőképernyők hiánya pedig zökkenőmentes élményt biztosíthat PS5-ön.

Forrás: Push Square, Resetera

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu