The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: végre multiplayert kaphat egy first-party Zelda játék?!

Egy Zelda-rajongó kiszúrt egy izgalmas részletet, amelyet a Nintendo hamarosan megjelenő The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom című játékának egyik bolti reklámjában talált.

 

 

A várva várt The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom egyik friss reklámja arra utal, hogy a játék Nintendo Switch Online támogatást tartalmaz majd. A leleplezés rajongói találgatásokhoz vezetett. Vajon ez az új információ valami komolyabb multis játékmenetre utal? Sajnos a válasz valószínűleg sokkal egyszerűbb, mint amit a legtöbb rajongó remél.

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom bejelentése óta a Nintendo a legszükségesebbet hozta nyilvánosságra, a legizgalmasabb információkat pedig rövid, kétértelmű játékmenet-beli bepillantásokban mutatta meg.

Egy rajongó lekapott egy képet a reklámról, amelyen a Nintendo Switch Online promóciója látható a játék főbb fénypontjai között. Elképzelhető, hogy a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom bevezetheti az első multiplayer képességeket egy first-party Zelda játékban. Valószínűbb azonban, hogy a Nintendo Switch Online támogatás azt hivatott bemutatni, hogy a Tears of the Kingdom felhőmentési lehetőséggel is rendelkezik majd. Egy másik lehetőség, hogy ez egyszerűen a jövőbeni letölthető tartalmaknak szól.

A játék lehetséges online funkcióit egyelőre semmi sem erősítette meg. Így minden magyarázat a Nintendo Switch Online előzetes reklámjára puszta spekuláció. A Nintendo egyelőre titokban tartja a játék részleteit. Lehetséges, hogy a vállalat a 2023-as év legjobban várt címével még tovább megy. Valami nagyszabású dologgal lepi meg a rajongókat. Akárhogy is, a reklám elég volt ahhoz, hogy felkeltse sokak kíváncsiságát.

Kevesebb mint egy év van hátra a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom megjelenéséig. Remélhetőleg a Nintendo egy Nintendo Direct vagy Treehouse eseményen további részletekkel szolgál majd. Habár a vállalatnak a Tears of the Kingdom bejelentése óta tanúsított szűkszavúsága miatt nem valószínű, hogy túl sok részletre derül fény a játék megjelenése előtt. Talán legalább a Nintendo Switch Online funkciót részletezik majd.

Amit a rajongók eddig a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom trailerekben láttak, az a Zelda-franchise egészének egy ismerős, mégis izgalmas új oldalát ígéri.

Úgy tűnik, hogy a Nintendo a Breath of the Wildot más Zelda-címekkel, például a Skyward Sworddal kombinálva bővíti ki. Régóta váratott magára, és nagy várakozásokkal tekintettek arra, hogy a Nintendo mit fog szállítani a sorozat következő részében. Jövő májusban a rajongók meglátják, hogy a folytatás megfelel-e ezeknek az elvárásoknak, vagy felülmúlja azokat.

Forrás: Reddit

Online functionality for tears of the kingdom from NintendoSwitch

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu