A Death Stranding 2 és a Sony készülő FPS-e állítólag 2024-ben jelenhet meg

Egy friss kiszivárgott információ alapján a rajongók már sejtik, mikorra várható Hideo Kojima következő játéka, a Death Stranding 2.

 

Hideo Kojima Death Stranding 2 című játékával kapcsolatban nagy volt az izgalom és a várakozás, miután azt a 2022-es Game Awards-on bejelentették. Bár hivatalos dátumot nem jelentettek be, egy nemrég kiszivárgott információ szerint a játék valamikor 2024-ben jelenik meg.

A szivárgás Frank Aliberti karakterművész ArtStation profiljából származik, amely szerint a Death Stranding 2 2024-ben fog megjelenni. Természetesen a profil mostanra frissült, és az információt eltávolították, de így is bepillantást nyerhetünk abba, hogy a játék várhatóan mikor fejezi be a fejlesztést és mikor jelenik meg a nagyközönség számára.

A profilban a PlayStation Studios Visual Arts egy „közelgő first-person shooter” is szerepelt. Ez a cím a Firewalk Studios-tól származhat, mivel ez az egyetlen megerősített FPS cím, amin a PlayStation Studios dolgozik.

A játék bejelentő trailere a 2022-es Game Awards-on megerősítette a szereplőgárda néhány tagját. Emellett a játék történetének néhány fejleményére is utalt. Kojima projektjéről azonban egyelőre nagyon szűkszavúak a részletek. A rajongóknak még várniuk kell, hogy többet tudjanak meg a folytatásról.

A Death Stranding egy nagyon polarizáló játék, sokan vagy imádják, vagy egyenesen utálják. Ez teszi a címet érdekessé, hiszen mindkét csoport, akik szerették és nem szerették az első játékot, kíváncsian várja, mit tartogat számukra Kojima a következő résszel.

Kojima a Game Awards-on elárulta, hogy a Death Stranding 2-t a COVID-19 járvány kitörése után írta újra.

„Már a világjárvány előtt megírtam a történetet, de miután megtapasztaltam a világjárványt, az egészet a nulláról írtam újra” – mondta a házigazda Geoff Keighley-nek, miután megkérdezték tőle, hogyan hatott a játékra a világjárvány. „Nem akartam többé jövőt sem jósolni, ezért újraírtam.”

Forrás: IGN India

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu