Walter White csatlakozhat a MultiVersus karaktereihez?!

A Player First Games egyik fejlesztője arra utalt, hogy a Breaking Badből ismert Walter White valamikor 2023-ban csatlakozhat a MultiVersus játékoskeretéhez.

 

 

A MultiVersus egyik fejlesztője nemrég megpendítette, hogy a Breaking Bad népszerű karaktere 2023-ban csatlakozhat a verekedős játék rosteréhez. Walter White az egyik legnépszerűbb mém lett a MultiVersus körül. Gyakorlatilag a játék megjelenése óta várják, hogy feltűnjön. Eleinte persze inkább viccből kérték, hogy csatlakozzon a MultiVersus játékoskeretéhez. Ám a mém népszerűsége egyértelművé tette, hogy a Breaking Bad gonosztevő metamfetamin-gyártója nagyon sikeres kiegészítés lenne.

A fejlesztő Player First Games a játék megjelenése óta agresszívan adja ki az új karaktereket a MultiVersushoz.

Ezek a karakterek a Warner Bros. multiverzumából származnak. Rick és Morty a megjelenés után csatlakozott a listához. Akárcsak „The Rock” Black Adamje. Gizmo és Stripe a Gremlinsből szintén bekerült a MultiVersusba. Még Lebron James is, aki a Space Jam: A New Legacy főszereplője, is a játékoskeret része. Ebből is látszik, hogy mindenkit szívesen látnak a verekedős játékban.

A MultiVersus vezető karakterrajzolója, Dan Eder nemrég a Twitteren tett bejegyzésével lángra lobbantotta a reményt White újévi bemutatkozására. A Player First Games egy posztban kívánt mindenkinek boldog új évet, és „nagy meglepetéseket” ígért. Egy kifejezetten azért létrehozott rajongói fiók, hogy White-ot kérje a MultiVersusban, így válaszolt: „Az egyetlen módja annak, hogy jó 2023-am legyen, ha Walter White-ot látjuk a MultiVersusban.” Eder a rajongói fióknak a következő üzenettel válaszolt: „Számíthattok jó dolgokra.”

Eder persze nem mondja ki kifejezetten, hogy Walter White csatlakozik a MultiVersushoz. Nincs ígéret, és rengeteg kétértelműség van az üzenetében, de a rajongók minden bizonnyal így is örömmel vették.

A játékfejlesztés azonban bonyolult dolog, és Eder koncepciótervező, nem pedig a MultiVersus játékigazgatója. Még ha Eder előre tudott is arról, hogy White-on dolgoznak a Player First Gamesnél, ez nem jelenti azt, hogy a karakter valaha is elkészül. Vagy, hogy a Warner Bros. teljes mértékben jóváhagyta a figura szerepeltetését. Más szóval, sok minden félrecsúszhat még akkor is, ha Eder valóban azt mondja, hogy Walter White-ot 2023-ra tervezik a megjelenést.

A MultiVersus rajongói csak annyit tehetnek, hogy továbbra is kérik a Player First Games-t és a Warner Bros-t, hogy adják hozzá kedvencüket a játékhoz. A viccelődés, a mémek megosztása és a MultiVersus játék biztosítása biztosítja, hogy a Player First Games meghallja és megteszi, amit tud, hogy a játék pontosan olyan legyen, amilyet a rajongók szeretnének – még akkor is, ha a rajongók azt szeretnék, hogy Walter White-ot Superman-nel verhessék szét.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu