Witchfire: lehengerlő trailert kapott a fantasy FPS – lesz DLSS 3-támogatás is?! [VIDEO]

A The Astronauts egy lenyűgöző új gameplay trailert adott ki a Witchfire című dark fantasy first-person shooter játékhoz, amely megerősíti az Nvidia DLSS 3 támogatást.

 

 

A The Astronauts játékfejlesztő stúdió egy friss gameplay trailerrel kedveskedett a Witchfire című dark fantasy first-person shooter játékát váró közönségnek. Egyben megerősítették, hogy a játék támogatni fogja az Nvidia DLSS 3 technológiát. Aki nem ismeri a stúdiót, a The Astroanuts első játéka a The Vanishing of Ethan Carter című horror-kaland volt.

A The Astronauts tervei a Witchfire-rel kapcsolatban azonban még ambiciózusabbak lettek, ezért úgy döntöttek, hogy 2023-ra halasztják a játékot, hogy kibővítsék a felfedezőelemeket.

A Witchfire legújabb gameplay trailere rendkívül lenyűgöző. Továbbá megmutatja, hogy a játék intenzív grafikája ellenére is képes magas képkockasebességet fenntartani. A fejlesztők szerint ezt a DLSS 3 technológia teszi lehetővé. A trailerben a rajongók az intenzív first-person shooter játékmenetet láthatják munka közben. A játékos karakter varázslatokat és fegyvereket használva intézi el a különböző szörnyetegeket. A trailerben látható egyik varázslat lehetővé teszi a játékos számára, hogy a levegőben megfagyassza az ellenséget. A másik egy vakító fénycsóva, amely úgy tűnik, hogy elkábít minden ellenséget, aki elég szerencsétlen, hogy a közelben legyen.

Aki kíváncsi a Witchfire legújabb gameplay trailerére, annak érdemes megjegyezni, hogy a játék várhatóan 2023-ban jelenik meg, legalábbis korai hozzáférésű változatban, és hogy egy rogue-lite FPS-ről van szó.

A Witchfire nem egy igazi nyílt világú játék, de a fejlesztők leírása szerint „nyitott szinttervezéssel” rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a környezet bőven ad teret a játékosoknak a felfedezésre. A játékosok egy boszorkányvadász szerepébe bújnak, és ahogy a trailerben is látható, rengeteg ellenséget kell majd kiiktatni.

Lehet, hogy egy rogue-lite játékról van szó, de a Witchfire gameplay trailere alapján olyan hagyományos FPS játékokhoz hasonlítják, mint a BioShock, a Dishonored és a Doom. Az idő fogja megmutatni, hogy a Witchfire képes-e felnőni az FPS műfaj eme óriásai által felállított rendkívül magas mércéhez. Hacsak nem lesz további késés, a rajongók még idén megtudhatják.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu