Hogwarts Legacy: nem tetszik a másik varázsló? Változtasd csirkévé! [VIDEO]

A Hogwarts Legacy új gameplay klipje egy olyan varázslatot mutat be, amellyel a játékosok, meglepetés, csirkékké változtathatják át ellenségeiket…

 

 

A Harry Potter-univerzumban játszódó akció-RPG, a Hogwarts Legacy harcai nagyrészt a varázslatok elmondása körül forognak. Rengeteg varázslatot mutattak be a játék első leleplezése óta. Mindez megerősíti, hogy a játékosoknak milliónyi eszköz áll majd rendelkezésére, amikor sötét varázslókkal és veszélyes bestiákkal szállnak szembe.

A Hogwarts Legacy varázslatai között a Harry Potter-történet leghíresebb varázslatai is szerepelnek, sőt, a játékosok még a főbenjáró átkokat is használhatják.

Azoknak, akik esetleg nem ismerik őket, a Harry Potterben a főbenjáró átkok az Avada Kedavra, a Crucio és az Imperio, amelyekkel a használó megölheti vagy megkínozhatja az ellenfelét, illetve átveheti az irányítást fölötte. Azoknak a Hogwarts Legacy játékosoknak, akik nem akarnak sötét varázslatokhoz folyamodni, még mindig meg kell védeniük magukat, és itt jönnek a képbe az olyan varázslatok, mint a Pullus.

Ahogy egy új gameplay klipben kiszúrható, a játékosok a Pullus varázslattal csirkévé változtathatják az ellenségeiket. Ez az apró kis ötlet érdekes párhuzamot teremt a játék és egy régi nagy kedvenc, a Dungeon Keeper között. Mindenesetre a Harry Potter-rajongók saját szemükkel láthatják a varázslatot működés közben. Eközben megnézhetnek néhány egyéb érdekes részletet is, ami a klipből kiderül.

Úgy tűnik például, hogy valamiféle arénában járunk, ahol a játékos valamilyen időzített kihívást próbál teljesíteni. A képernyő tetején egy számláló tartja számon a legyőzött ellenségeket. Míg a képernyő jobb oldalán a játékosoknak különböző Hogwarts Legacy párbajmutatványokat kell teljesíteniük.

Ilyen például egy ellenség legyőzését valami kínai káposztafalónak nevezett eszközzel, és sikeres kombók végrehajtását.

Természetesen a Hogwarts Legacy sokkal többről szól, mint a harcról. A játékban repülhetünk majd seprűvel. Kapcsolatban kerülünk varázslényekkel. Sőt, még a roxforti osztályok elvégzésének lehetősége is meglesz, sok más mellett. Ha a játék képes lesz mindezt a tartalmat kielégítő módon átadni, akkor az egész év egyik legnagyobb játékává válhat. (Hacsak nem bojkottálják túl sokan.) Izgalmas lesz látni, hogy az Avalanche Software képes-e véghez vinni mindezt.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu