A PlayStation Store ünnepi ajánlata rengeteg kedvezménnyel frissült!

A Sony felfrissítette hatalmas PlayStation Store Holiday Sale ajánlatát, amely több ezer kedvezményt kínál a 2022-ben megjelent legnagyobb játékokra és DLC-kre.

 

 

A Sony több mint 2000 kedvezményes játékkal és DLC-vel frissítette fel PlayStation Store téli ünnepi kiárusítását a PlayStation 4 és PlayStation 5 platformokon. A PS Store vásárlói korlátozott ideig a 2022-es év legnagyobb játékai, köztük a FIFA 23, az NBA 2K23 és a FromSoftware kritikusok által elismert Elden Ringjének megvásárlása esetén is spórolhatnak.

A Sony tavaly decemberben indította el a PlayStation Store Holiday Sale-t, amely nagyjából 3000 játékot és DLC-t kínált PS4-re és PS5-re. Azok a játékosok, akik újabb játékkal szeretnék bővíteni PS4-könyvtárukat vagy frissen beszerzett PS5-ös könyvtárukat, az ünnepi szezonban meredek kedvezményekkel tehetik ezt meg.

A kezdeti leárazás során felkínált játékok között szerepel a Grand Theft Auto 5 40%-os, a Horizon Forbidden West 43%-os és a Gran Turismo 7 25th Anniversary Digital Deluxe Edition 37%-os kedvezménye. Az ünnepi kiárusítás 2023 januárjában is folytatódik, és a PlayStation Store felhasználói a jelenleg mindkét konzolra elérhető szoftverek szélesebb választékán spórolhatnak.

A Sony több mint 2000 új, kedvezményes árú címmel frissítette fel a PlayStation Store ünnepi kiárusítását. Szerepel közöttük a Demon’s Souls, a Final Fantasy VII Remake Intergrade, a Marvel’s Midnight Suns, a Need for Speed Unbound és még sok más. A Demon’s Souls jelenleg a PS Store leárazás egyik legjobb ajánlatai közé tartozik 58%-os kedvezménnyel, amivel a PS5-ös játék ára 69,99 dollárról 29,39 dollárra csökkent. A Final Fantasy VII Remake Intergrade a mindig is népszerű Yuffie főszereplésével készült Episode Intermission bővítményt is tartalmazza. A vásárlók 43%-ot, illetve 33%-ot spórolhatnak a PS5-ös standard és deluxe kiadásból.

A Marvel’s Midnight Suns és a Need for Speed Unbound a 2022-es ünnepi szezonban jelent meg, és gyorsan jelentős kedvezményeket kaptak PS5-ön. A PlayStation Store felhasználói 33%-ot spórolhatnak a Marvel’s Midnight Suns összes digitális kiadásán. Beleértve ebbe a 99,99 dolláros Legendary Editiont is. A Need for Speed Unbound jelenleg 41,99 dollárért kapható, ami 40%-kal kevesebb az eredeti 69,99 dolláros listaárnál. Sok más cím is akciós, köztük a Guilty Gear Strive, a Ratchet and Clank: Rift Apart és a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Bár a PlayStation Store leárazás felfrissült, egyik-másik kedvezmény már nem tart sokáig.

Az eredeti PlayStation Store Holiday Sale január 7-én 8:59-kor (CET) ér véget, így a játékosoknak már nincs sok idejük, hogy olyan játékokon spóroljanak, mint az Elden Ring és az NBA 2K23.

Az újonnan leértékelt címek, például a Need for Speed Unbound, a Marvel’s Midnight Suns és még sok más játék január 19-én 8:59-ig lesz akciós. A PlayStation Plus Extra és Premium felhasználóknak azonban érdemes kétszer is ellenőrizniük a könyvtárukat, mivel néhány kedvezményes játék az előfizetés mellé felár nélkül is elérhető.

A felhasználóknak érdemes átnézniük az ünnepekről megmaradt kívánságlistájukat. Valamint átböngészniük a PlayStation Store-ban jelenleg elérhető kedvezményes játékkínálatot. Több mint 3000 játék és DLC kerül ki hamarosan az ünnepi kiárusításból. A Sony előre tekint a 2023-ban megjelenő PS5-ös kiadványok sorára, köztük a DualSense Edge kontrollerre, a Marvel’s Spider-Man 2-re és a Square Enix Final Fantasy XVI-ra.

Forrás: PS Store, MP1st

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu