Verizon Razer Edge 5G: íme az új kézikonzol ára és a megjelenés dátuma! [VIDEO]

TECH HÍREK – A Verizon végre leleplezte a várva várt Razer Edge 5G, a legújabb kézi játékkonzol árát, technikai specifikációit és megjelenési dátumát.

 

 

A Verizon nyilvánosságra hozta a Razer Edge 5G, a világ első dedikált 5G kézikonzoljának árait és megjelenési dátumát. Az eszköz célja, hogy lehetővé tegye a zökkenőmentes felhős játékélményt, miközben kihasználja az 5G Ultra Wideband hálózat erőteljes képességeit. A cég keményen dolgozik a konzol népszerűsítésén különböző akciókkal és kedvezményekkel.

A kézikonzolokon történő felhőalapú játék egyre népszerűbbé válik világszerte. A Nintendo Switch ismertette meg a világot a nagyobb teljesítménnyel; a Steam Deck ezt igyekszik kihasználni, miközben már ébredeznek a versenytársak is.

A Verizon Razer Edge 5G lehetővé teszi a játékosok számára, hogy játékokat töltsenek le a Google Playről, vagy akár közvetlenül a PC-ről vagy konzolról streameljék a játékokat. A vállalat egy korlátozott ideig tartó ajánlatot is kínál, amelyben a rajongók a Razer Edge 5G-t mindössze 359,99 dollárért (10 dollár/hó 36 hónapig 0%-os THM mellett) szerezhetik be, ha új táblagépsorozatot vásárolnak. A konzol kiskereskedelmi ára 599,99 dollár. A Razer Edge 5G január 26-án jelenik meg, és kizárólag a Verizonnál kapható. A Razer a legmodernebb játéktechnológiák készítéséről ismert cég. Ezért aztán sokan izgatottan várják ezt az együttműködést.

 

A konzol teljes specifikációja a következő:

  • Verizon 5G Ultra Wideband, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 kapcsolat
  • Snapdragon G3x Gen 1 játékplatform
  • 6,8″-os FHD+ 2400×1080 AMOLED 144Hz-es kijelző
  • Razer Kishi Pro 2 vezérlő
  • Kétutas hangszórók Verizon Adaptive Sounddal, 2 digitális mikrofon
  • 5000mAh akkumulátor
  • 8 GB memória
  • 128 GB tárhely

 

Egy másik ajánlat, amit a Verizon kínál, hogy ha a játékosok új 5G-s okostelefont vásárolnak, akkor a Razer Edge 5G-t mindössze 179,99 dollárért, vagy 5 dollár/hóért kaphatják meg 36 hónapon keresztül 0%-os THM-mel. A Razer Edge 5G nem olyan erős, mint a Steam Deck vagy a brutális AOKZOE A1. Ám a gyors 5G hálózaton való zökkenőmentes játék lehetőségét kínálja. Mindez más szintre emeli az utazás közben játékot.

A Qualcomm és a Square Enix együttműködésének bejelentése közepette, amely a fejre helyezhető kiterjesztett és kevert valóságélmények életre keltésére irányul, a Verizon itt a Qualcommal szövetkezve egy új versenytársat hoz a kézi játékkonzolok piacára.

Az utazás közbeni játék egyre népszerűbb stílusa a videójátékoknak. Sok játékos szerte a világon nagyra értékeli, hogy kedvenc játékait bárhol játszhatja. Ahelyett, hogy a számítógép vagy a televízió képernyőjéhez lenne kötve.

A kézi konzolok háborúja folytatódik, a Verizon január 26-án hozza el a fogyasztókhoz a Razer Edge 5G-t, a fentebb említett kedvezmények nélkül 599,99 dolláros kiskereskedelmi áron.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu