Forspoken: a játék legújabb előzetese még magasabbra tette a mércét! [VIDEO]

A Square Enix egy filmes előzetest adott ki a Forspoken című, hamarosan megjelenő nyílt világú RPG-hez, amely a főhős Frey életére fókuszál.

 

 

Letaglózó cinematic trailerrel jelentkezett a Square Enix a hamarosan érkező nyílt világú akció-RPG-je, a Forspoken. Habár a játék marketingjének egy része nem kapott pozitív fogadtatást, ez a legújabb előzetes a főhősnő, Frey Holland New York-i élete és az Athia világában tett mágikus utazása közötti szakadékot emeli ki.

A Luminous Productions által fejlesztett Forspoken a január egyik legjobban várt címe, és a kiadó Square Enix egyik legkiemelkedőbb játéka az idei évre.

Mivel a cím PlayStation 5 konzol exkluzivitásként is terítékre kerül, a cím egyben a rendszer teljesítményének bemutatója is. Vagyis sok múlik azon, hogy a játék több fronton is sikeres legyen.

A Forspoken legújabb trailere Frey-t követi mind otthonában, New York Cityben, mind pedig Athiában kalandozva. A felvételek mindkettőből szemezgetnek, miközben különböző fenyegetésekkel néz szembe. Amiben különbözik a tapasztalata, hogy míg New Yorkban csak menekülni tud az őt üldözők elől, addig Athiában nagy varázserővel készségesen vissza tud vágni a szörnyeknek.

Ez az előzetes nem mutat játékmenetet, és filmszerű. Ám rávilágít arra, amivel a játékos a játékban az ideje nagy részét tölti majd. Azaz a varázslatok választékát használja a harcban, miközben emberfeletti ügyességgel navigál a környezetben. A történetre is utal, hiszen Frey életének egy problémás pontján van, amikor elhagyja New Yorkot. A végén megvillanó mosolya azt mutatja, hogy az Athiában eltöltött idővel esetleg új önbizalomra tett szert.

A Square Enix nyitott arra is, hogy minden érdeklődőnek lehetőséget adjon a játékra, decemberben egy demót is kiadtak, hogy összegyűjtsék a játékosok visszajelzéseit.

Habár ez lehet a legközvetlenebb kísérlet, hogy megmutassák, mit tanult a Luminous Productions a Final Fantasy XV-ből, az olyan filmes trailerek, mint a legújabb, segítenek abban, hogy minél többen figyeljenek a játékra.

A Forspoken ebben a hónapban indul, a Final Fantasy XVI pedig júniusban jelenik meg. Ezért a Square Enixre nagy figyelm irányul 2023 első felében. Ha a Forspoken meg tud felelni a benne rejlő lehetőségeknek, akkor kiváló évkezdetnek bizonyulhat. Ez pedig alapot adhat egy új IP indítására.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu