Hogwarts Legacy: újabb klasszikus varázsige használatát láthatjuk a játékban! [VIDEO]

A legfrissebb Hogwarts Legacy-felvételek megerősítik, hogy Harry Potter egyik legikonikusabb varázsigéje visszatér, mint fontos játékelem.

 

 

A Hogwarts Legacy új gameplay-felvételei megmutatták a rajongóknak, hogy az ikonikus Accio varázslatot hogyan használhatjuk majd a játékban. Úgy tűnik, a varázslatot élettelen tárgyakon és – talán meglepő módon – a játékbeli karaktereken is lehet majd használni.

A Harry Potterben az Accio egy idéző bűbáj, amelyet a varázsló általában arra használ, hogy távolról hozzon vissza tárgyakat, és a legtöbb tárgyat képes megidézni, amíg azok nem élnek.

Ezt a szabályt azonban meg lehet kerülni. Például úgy, hogy élő személyhez kapcsolt tárgyakat idézünk meg, például a ruhájukat. Az Accio talán a Harry Potter és a Tűz Serlege című regény Trimágus Tusája után híresült el, ahol Harry sikerrel vetette be.

Ahogy a trailerben is látható, az Accio – talán nem meglepő módon – hasznos varázslat lesz azok számára, akik távolról szeretnének megidézni vagy elmozdítani egy tárgyat. Az Accio használható lesz tárgyak visszaszerzésére; rejtvények megoldására (karok mozgatása stb.); illetve harci helyzetekben ellenségek dobálására. Elképzelhető, hogy a Hogwarts Legacy-ban bemutatott új bűbájtan tanár tanítja majd meg a karaktereket a használatára.

Bár a játékban jelen lévő minden varázslatnak, például a nemrég látott Incendio varázslatnak is meglesz a maga haszna, az Accio valószínűleg nem csak a játékban található számos rejtvényhez lesz szükséges, hanem egy nagyszerű funkcióként is szolgál majd, amely segít felgyorsítani az egyébként unalmas feladatokat a tárgyak és karakterek megidézésével.

A játék megjelenésének közeledtével és a hivatalos Twitter-fiókra felkerült sok-sok Hogwarts Legacy bemutatóval úgy tűnik, hogy a cím egyre bővül mind léptékben, mind terjedelemben. Szerencsére a Harry Potter-franchise lelkes rajongóinak már nem kell sokat várniuk, hogy hozzájussanak egy saját példányhoz.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu