A PS Plus Extra 10 játékkal – közöttük egy brutál nagy címmel – bővül januárban!

A PS Plus Extra előfizetők tíz további játékhoz jutnak hozzá 2023 januárjában, mivel a Sony még ebben a hónapban frissíti a katalógust.

 

 

A Sony most megerősítette, hogy 2023 januárjában 10 játék érkezik a PlayStation Plus Extra szolgáltatáshoz. A PS Plus Extra és Premium tagok minden hónapban új címekhez jutnak hozzá az Essential szint felhasználói számára elérhető ingyenes játékok mellett. Míg a PS Plus Premium előfizetők több funkciót is kihasználhatnak, például ingyenesen letölthetik a játékok időkorlátos próbaverzióit, addig a több száz címet tartalmazó fő katalógus az Extra és a Premium tagok számára is elérhető.

A 2023. január havi ingyenes PS Plus-játékok már élesben is elérhetőek, az előfizetők a Star Wars Jedi: Fallen Order, az Axiom Verge 2 és a Fallout 76 játékokat próbálhatják ki külön költség nélkül.

Ez remek lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy a Fallen Orderrel még a folytatás márciusi megjelenése előtt játszhassanak. Most a Sony elárulta, hogy 10 játék érkezik a PS Plus Extra kínálatába még januárban.

A Sony megerősítette, hogy a PlayStation Plus Extra a Back 4 Blood, a Dragon Ball FighterZ, a Devil May Cry 5: Special Edition, a Life is Strange: Before the Storm, Life is Strange, Sayonara Wild Hearts, Jett: The Far Shore, Just Cause 4: Reloaded, Omno és Erica még ebben a hónapban. Mindezek a játékok január 17-től lesznek elérhetőek az Extra tagok számára. További címek is érkeznek a PS Plus Premiumhoz ugyanazon a napon.

 

Új PS Plus Extra játékok 2023 januárjában:

  • Back 4 Blood
  • Devil May Cry 5: Special Edition
  • Dragon Ball FighterZ
  • Erica
  • Jett: The Far Shore
  • Just Cause 4: Reloaded
  • Life is Strange
  • Life is Strange: Before the Storm
  • Omno
  • Sayonara Wild Hearts

 

Szolid hónapnak tűnik a PS Plus Extra számára, a Back 4 Blood és a Devil May Cry 5: Special Edition valószínűleg a legnagyobb játékok a listán. A Devil May Cry 5: Special Edition néhány extra funkcióval érkezik PS5-re és Xbox Series X/S-re, köztük a ray tracing támogatásával és a 120 FPS-t biztosító, nagy képkockasebességű móddal. A tagoknak érdemes megjegyezniük, hogy a Devil May Cry 5 PS4-es verziója a játék PS5-ös kiadása mellett az Extrában is szerepel majd.

A 2022. decemberi PS Plus Extra címek között szerepel a Mortal Shell, a Pillars of Eternity 2: Deadfire – Ultimate Edition és a Middle-Earth: Shadow of War mellett a Yakuza és a Far Cry franchise különböző játékai.

A PlayStation Plus Extra felhasználók már kaptak 2023-ban egy játékot. Hiszen január 3-án a WWE 2K22 is bekerült a kínálatba. A WWE 2K22-nek azonban csak a PS4-es verziója volt elérhető a szolgáltatás részeként. Így a PS5-tulajdonosoknak be kellett érniük a játék utolsó generációs kiadásával.

Forrás: PlayStation.Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu