Cyberpunk 2077 Xbox Game Pass-ra?! Terjednek róla a pletykák az interneten!

Ismét elkezdtek terjedni a pletykák az interneten, miszerint a CD Projekt Red Cyberpunk 2077 című játéka Xbox Game Passra érkezik, de ez nem az, aminek látszik.

 

Újra elkezdtek terjedni az interneten a pletykák, miszerint a CD Projekt Red-féle Cyberpunk 2077 Xbox Game Pass-ra érkezik, de a rajongóknak nem kell túlságosan reménykedniük. Először tavaly kezdtek el pletykálni arról, hogy a Cyberpunk 2077 az Xbox Game Passra érkezik, de ebből soha nem lett semmi.

Tavaly februárban egy kép járta be a világhálót, amelyen látszólag a Cyberpunk 2077 szerepelt az Xbox Game Pass listáján. Ez sokakat arra engedett következtetni, hogy a játék valamikor a Microsoft szolgáltatására érkezik, mivel rendszeresen történnek pontos Xbox Game Pass-szivárogtatások. Azonban már majdnem egy év telt el, és a Cyberpunk még mindig nem került fel a platformra. Nem is ez volt az első alkalom, hogy a játékról pletykáltak az Xbox Game Passra; a Cyberpunk 2077 Game Passra érkezéséről szóló pletykák egy másik esetben is elindultak, de a CD Projekt Red előállt, hogy cáfolja ezeket a híreket.

Most úgy tűnik, a rajongókat becsapta a már említett, interneten újra felbukkanó Cyberpunk 2077 kép. Egy azóta törölt Reddit-poszt osztotta meg a képet, és becsapta az Xbox Game Pass-előfizetőket, akik azt hitték, hogy a Cyberpunk 2077 hamarosan megjelenik a szolgáltatáson, és nem vették észre, hogy a kép régi. Mivel azonban a kép már majdnem egy éves, nyugodtan kijelenthetjük, hogy egyáltalán nem jelzi, hogy a Cyberpunk 2077 érkezik az Xbox Game Passra. Egyszerűen fogalmazva, a legújabb Cyberpunk 2077 Xbox Game Pass pletykák hamis feltételezésen alapulnak, így a rajongóknak nem szabad arra számítaniuk, hogy a nyílt világú játék a közeljövőben a Microsoft előfizetéses szolgáltatására érkezik.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Cyberpunk 2077 soha nem érkezik az Xbox Game Passra. A CD Projekt Red ugyanis új Cyberpunk 2077 DLC-t készül kiadni a Phantom Liberty bővítmény formájában, így talán stratégiailag kihasználhatja a Game Pass-t, hogy minél többen megvásárolják az új tartalmat. Másrészt a CD Projekt Red azt tervezi, hogy a DLC-t egy Cyberpunk 2077 csomagba csomagolja: Game of the Year Editiont is, így lehet, hogy nem szívesen adna hozzáférést az alapjátékhoz anélkül, hogy fizetnének érte.

A CD Projekt Red már korábban is elérhetővé tette játékait az Xbox Game Passon. Egyszer már volt olyan, hogy a nagy sikerű Witcher 3: Wild Hunt is játszható volt az Xbox Game Passon keresztül, így nem kizárt, hogy a Cyberpunk 2077 is bekerülhet végül oda. A rajongóknak azonban nem szabad úgy venniük a képet, amely az interneten járja a köröket, mint bizonyítékot arra, hogy ilyesmi valóban meg fog történni.

A Cyberpunk 2077 már elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu