Jön egy új, szuper PlayStation 5 funkció de állítólag csak a PlayStation Plus Premium szolgáltatásban!

A PS5 a hírek szerint egy fontos funkciót kap, de ezt a funkciót nem csak a PlayStation Plus mögé zárják, hanem ráadásul a PS4 és a PS5 előfizetési szolgáltatásának legdrágább szintje mögé is.

 

Más szóval, ha PS Plus Essential előfizető vagy akár PS Plus Extra előfizető vagy, akkor nincs szerencséd, mert az új jelentés szerint ez az új funkció csak a PS Plus Premium szolgáltatásra vonatkozik, ami azt jelenti, hogy az előfizetőknek csak egy töredéke élvezheti majd.

A jelentés az Insider Gaming útján érkezett, amely arról számol be, hogy hamarosan a PS5-ös játékok streamelhetőek lesznek PS5-ön a felhőstreaming segítségével, de csak a PlayStation Plus Premium szolgáltatáson keresztül. A funkció a hírek szerint „Cronus” projektnév alatt készül, és már hónapok óta dolgoznak rajta. Ennek érdekében nem meglepő, hogy a tervek szerint 2023. március 8-án érkezik a PS5-re.

Azoknak, akik nem tudják: A PS Plus három szintre oszlik. Az alap és standard szint, ami a PS Plus volt, mielőtt idén év elején kibővítették volna, a PS Plus Essential nevet viseli, és havonta egy maroknyi „ingyenes” játékot ad az előfizetőknek, emellett többjátékos játékokkal játszhatnak, felhőmentéseket használhatnak és egyéb dolgokat. Az előfizetési szolgáltatás középső szintje a PS Plus Extra, amely a PS Plus Essential mellett korlátlan hozzáférést biztosít a PS4 és PS5 játékok hatalmas és folyamatosan fejlődő könyvtárához. Aztán ott van a PlayStation Plus Premium, ami a PS Plus Extra, de a PS4 és PS5 játékok könyvtárát PS3, PS2, PS1 és PSP játékokkal erősítik. És úgy tűnik, most ez és a PS5 játékok streamelésének lehetősége.

Forrás: ComicBook

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu