A PlayStation Store új vezetőt kapott: az Apple-től igazolt a Sony

Lehetőségünk lesz egyedi PlayStation Store ajándékkártyát is készíteni (ennek inkább nyugaton van jelentősége).

 

A Sony Interactive Entertainment közvetlenül-a-fogyasztóknak ágazatának senior alelnöke Ben King lett. Ő korábban az Apple szolgáltatásaiért volt felelős, és a Sony-nál a PlayStation Store-t, illetve további, közvetlenül a fogyasztóknak szánt szolgáltatást (így például a PlayStation Directet) fogja felügyelni. A Variety-nek adott közleményében King kimondta, hogy a PlayStation Store „a bolygó egyik leglátogatottabb digitális médiát tartalmazó boltja”, és célja, hogy a több mint 100 millió havi aktív felhasználót jobban ki tudja szolgálni.

„Ez egyedülálló lehetőséget biztosít számunkra, hogy kreatívan gondolkodjunk a felhasználóinkkal való kapcsolatról, és segítsük őket abban, hogy a PlayStation ökoszisztémából a lehető legnagyobb szórakozást és örömöt meríthessék, miközben pénzügyi lehetőséget teremtünk a játékstúdió-partnereink számára. Lehetőségünk van arra, hogy személyre szabottabb élmények nyújtásával jobban kiszolgáljuk közösségünket, és minden egyes vásárlót hozzásegítsünk ahhoz, hogy a megfelelő csatornán keresztül, a megfelelő időben fedezze fel a számára tökéletes szórakozást,” nyilatkozta King.

Eközben lehetőségünk van egyedi, digitális PlayStation Store ajándékkártyákat készíteni, amit akár kinyomtatható PDF formájában is el tudunk küldeni valakinek. Ezen az oldalon választhatunk a dizájnok közül (lehetne azért néhánnyal több), adjuk meg a kódot, a kód értékét, és meg lehet adni egy üzenetet is. Ezt aztán vagy emailben, vagy WhatsAppon keresztül el lehet küldeni a célszemélynek (régiótól függ, hogy hol melyik opció vár ránk), vagy letölthetjük és kinyomtathatjuk a PDF-et, ami azért kreatívabb lehet. (Igaz, az pedig kézügyességet igényel, az meg nincs.)

Szóval lehet már PlayStation Store kódokat ajándékozni, ami jó ötlet, de van egy funkció, ami a Steamen már hosszú évek óta működik, de a PlayStation Networkön erre nem látunk jelenleg lehetőséget: miért nem lehet játékokat ajándékozni másoknak? Kingnek ezt kellene megvalósítania: ez egy kényelmi funkció, igen, de azért lenne, aki ezt a lehetőséget alkalmazná, hiszen ezzel is növelni lehetne a PlayStation Store használatát…

Forrás: PSL, PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu