PS Plus Premium: legendás játék kapott ingyenes próbaverziót a szolgáltatáson!

A PlayStation Plus Premium előfizetők mostantól egy időre kipróbálhatják a Sony egyik legnagyobb, 2022-ben megjelent, saját fejlesztésű játékát.

 

 

A PlayStation Plus Premium szintjén most kipróbálható a Sony egyik legnagyobb first-party játéka. A PS Plus Extra felhasználók számára elérhető hatalmas PS5- és PS4-játékkatalógus mellett a Premium előfizetők néhány új funkcióhoz is hozzáférhetnek, magasabb árért.

A PS3-játékok streamelésének lehetősége mellett a PS Plus Premium tagok PS1, PS2 és PSP címek választékából is játszhatnak.

A szóban forgó játék a The Last of Us Part I, és a PlayStation Plus Premium előfizetők két órán keresztül játszhatnak vele, külön díj nélkül. A The Last of Us Part I az eredeti PS3-as játék teljes körű remake-je, és a játékmenetet jobban összhangba hozza a The Last of Us Part II-ben található fejlesztésekkel. A The Last of Us Part I emellett grafikai tuningot is kapott, és nagy figyelmet fordítottak a karaktermodellekre.

Az eredeti The Last of Us a Sony egyik legelismertebb játéka. Habár a remake magas pontszámokat kapott, nem tudta elérni az első játék és annak folytatása által felállított színvonalat. A zsíros, 70 dolláros ára komoly beszédtéma volt a kritikusok és a rajongók körében. Egyes felhasználók szerint a fejlesztések nem tűntek méltónak a kért árra. Mivel a The Last of Usnak már van egy felújított változata PS4-en, amely 60 FPS-es játékmenetet tesz lehetővé, egyes játékosok úgy érezték, hogy nincs szükség a felújításra. A forrásokat a Naughty Dog régebbi játékainak teljes remaster-változataira is lehetett volna költeni.

Ettől függetlenül azok a PS Plus Premium tagok, akik eddig bizonytalanok voltak a The Last of Us Part I kapcsán, most kipróbálhatják, és gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek a játékon végrehajtott fejlesztésekről.

A The Last of Us Part I kipróbálási ideje mindössze két óra. Ám az időtartam a játék típusától és a kiadótól függően változik. Példának okáért az olyan nyílt világú RPG-k, mint a Cyberpunk 2077 és a Horizon Forbidden West egyaránt lehetővé teszik a játékosok számára, hogy ötórás próbaverziót töltsenek le. Más címek azonban csak egy-két órát engedik játszani a felhasználókat.

Forrás: PlayStation Store

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu