Hogwarts Legacy: bemutatkozik a varázsláselmélet professzora!

Kevesebb mint egy hónappal a megjelenés előtt a Hogwarts Legacy egy újabb karaktert mutat be – a Roxfort nagy tudású varázsláselmélet professzorát.

 

 

A Hogwarts Legacy bemutatta Fig professzort – akinek a nevét remélhetőleg a magyar változatban, ha lesz, lefordítják majd Fügére. Ő a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola jó nevű mágiaelmélet professzora. A február 10-én PC-re és next-gen konzolokra megjelenő Hogwarts Legacy a várva várt nyílt világú RPG, amely a Harry Potter-univerzumban játszódik egy 1800-as évek végi Roxfortban.

A Hogwarts Legacy olyan színészeket vonultat fel, mint Simon Pegg (a könyvekben festményként megismert Phineas Nigellus Black szerepében!) és még sokan mások, akik a játék világát benépesítő változatos és vibráló karakterek szerepeit alakítják majd.

Sok játékos már nagyon várja, hogy a teljesen szinkronizált karakterek életre keltsék a Roxfortot. Már most látszik, hogy egy gyönyörűen felépített világ, különböző biomokkal és felfedezésre váró egyedi helyszínekkel.

A játék fiókjának tweetje szerint „Fig professzor többet tud a mágiáról, mint azt egy varázsló vagy boszorkány gondolná”, és a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola varázsláselmélet-professzoraként mutatja be őt. Kedves és nagy tudású tanárként írják le. Otthagyta munkáját a Mágiaügyi Minisztériumban, hogy feleségét követhesse a világban, aki az ősi mágia eltűnését kutatja. De, belefáradt ebbe a kutatásba, és elment a Roxfortba. Ám aztán a feleségét, Miriamot megölték az utazása során. Emiatt bűntudata van, amit a mai napig cipel. Végül, állítólag ő lesz a játékos egyik legnagyobb szövetségese a játékban.

Mivel a Hogwarts Legacy megerősítette, hogy a Steam Deck verifikált, a játék iránti izgalom és a pezsgés tovább nő. Sok Harry Potter-rajongó nagy reményeket fűz ehhez a nyílt világú kalandjátékhoz. Varázslatos harcokban vehetünk részt, megszelídíthetünk néhány legendás állatot, és olyan küldetéseket kaphatunk, amelyek során bejárhatjuk az egész Roxfortot és a környező területeket.

Azt is izgalommal fogadta a rajongótábor, hogy a Hogwarts Legacyban az igazgatóhelyettes egy Weasley lesz – egy olyan család tagja, amely kiemelkedő szerepet játszott az eredeti Harry Potter-könyvekben és -filmekben.

A Hogwarts Legacy több mint száz évvel a Harry Potter eseményei előtt játszódik. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak figyelniük kell majd a húsvéti tojásokat és az eredeti sorozatra való utalásokat, mivel ezeket jól elrejthették.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu