Nemsokára konzolokon is elérhető lesz az Anno 1800 [VIDEO]

A Ubisoft Blue Byte megjelenési dátumot adott az Anno 1800 Console Editionnek.

 

A PC-n (Steam, Epic Games Store, Ubisoft Store) már elérhető Anno 1800 két hónap múlva már PlayStation 5-ön és Xbox Seriesen is játszható lesz. Aki előrendeli a játékot a PlayStation Store vagy a Microsoft Store valamelyikén, megkapja digitálisan a játék művészeti könyvét és soundtrackjét, továbbá az Imperial és a Console Founder pakk is pluszban jár az Anno 1800 Console Edition mellé.

Az ipari korszak hajnalán lehetünk ebben a városépítő, valós idejű stratégiai játékban. Éljük át minden idők egyik legizgalmasabb és leggyorsabban változó korszakát, miközben új technológiákat, régiókat és társadalmakat fedezünk fel, megvalósítjuk saját stratégiánkat, és felépítünk egy új világot a saját terveink alapján. Egyedül, kooperatívan, vagy egymással versenyezve is játszhatunk. Bebizonyíthatjuk képességeinket, miközben hatalmas városokat hozunk létre, logisztikai hálózatokat tervezünk, buja új kontinenseket telepítünk be, expedíciókat küldünk a világ minden tájára, és diplomáciai, kereskedelmi vagy háborús úton uraljuk ellenfeleinket.

Nagy metropoliszok építésével, a virágzó gazdaság irányításával és alkotásaink másokkal szembeni védelmével létrehozhatjuk birodalmunkat… Ahhoz, hogy a városokat a jólét felé vezethessük, minden adódó helyzethez igazodnunk kell. A játék tartalmaz egy történetalapú kampányt, egy testreszabható sandbox módot és többjátékos élményeket is. A világot átszelő expedíciók révén kereshetjük a hírnevet és a szerencsét, de van egy új munkaerő-funkció is, amely minden eddiginél igényesebbé és valósághűbbé teszi gyáraink irányítását. Rajtunk áll, hogy milyen játékot szeretnénk: kihívást adhatunk magunknak az AI karaktereivel, vagy összpontosíthatunk egy hatalmas birodalom építésére és szépítésére is.

Kissé szokatlan egy ilyen műfajú játékot konzolo látni, de lehet rögtön más példákat is mondani, hiszen a Tropico 6, vagy az Anno franchise-hoz sokkal közelebb álló Cities: Skylines (ami lényegében csak a korszak tekintetében tér el, ugyanis ez nem a XIX. század hajnalán játszódik) is képviselteti magát a konzolokon. Az Anno 1800 Console Edition amúgy március 16-ától lesz elérhető PlayStation 5-re és Xbox Seriesre.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu