Platinum Trophy-vadászok, figyelem: ez az új PS Plus játék nektek szól!

A PS Plus Premium előfizetéses tagoknak szánt új játékban egy olyan Platinum Trophy található, amelyet egyetlen végigjátszás után rendkívül könnyű megszerezni.

 

 

A PlayStation Plus címek 2023. januári megjelenésével a Premium tagok letölthetik a Syphon Filter 3-at. Ezzel pedig egy könnyű Platinum Trophy-t szerezhetnek. A PlayStation Plus Premium könyvtárába szinte minden hónapban újabb PS1-játékok kerülnek. Ezek legtöbbször egyszerűbb játékok, ami azt jelenti, hogy trófealistájuk sem olyan összetett. Így a játékosok elég könnyen megszerezhetik az áhított trófeát.

A rajongók már akkor izgalomba jöttek, amikor a Syphon Filter játék értékelései elkezdtek megjelenni az interneten PS4-re és PS5-re, ami arra utalt, hogy a franchise a PlayStation Plusra is érkezik.

A játékosok könnyedén megszerezhetik a Syphon Filter 3 legfőbb trófeáját. A Platinum Trophy a játékban nem követel meg a játékosoktól több végigjátszást. Nincsenek kihagyható trófeák vagy glitched out trófeák, és csak egy konkrét akciótrófea van, ami egy ellenség késsel való megölése. A Push Square kiemeli, hogy a játékosok ezt már elég korán megtehetik a játékban. Utána a játék 8 órás játékidejének hátralévő részében nem kell aggódniuk emiatt.

Néha a játékok az ellenkező irányba is elmehetnek. Néhány könnyű PlayStation-játék nehéz trófeákkal is rendelkezhet. Ez többnyire arra kényszeríti a játékosokat, hogy többször is végigjátsszák a játékot nehezebb nehézségi beállításokon. Vagy akár a nagyobb játékon belüli minijátékokat próbálgassák, amelyek teljesítése abszurdan hosszú időt vehet igénybe. A PS Plus Premium tagok szerencséjére azonban a Syphon Filter 3-at csak egyszer kell befejezni, és a játékosok máris felvehetik a trófeát.

A trófeavadászat régi hagyomány a PlayStation-rajongók körében, és sok játékos nagyon is beleéli magát a versenyszellembe, hogy minél több trófeát próbáljon megszerezni.

Mások viszont szeretnek időt szakítani a játékokra, és a narratíva vagy játékélmény miatt élvezik azokat. Akárhogy is, a Syphon Filter 3-hoz hasonló könnyű Platinum Trophy-k nem mindig adottak. Így a PS Plus Premium tagoknak mindenképpen érdemes kihasználniuk és felvenniük.

Forrás: Push Square

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu