Fortnite: végre részleteket is megtudhattunk a pletykált Dead Space Bundle-ről!

A Fortnite és a Dead Space kiszivárgott együttműködésével kapcsolatos részletek az Isaac Clarke Strange Transmissions Quest Packról árulkodnak.

 

 

A korábban kiszivárgott Fortnite és Dead Space-együttműködésről további részleteket osztottak meg. A legutóbbi frissítés a jelek szerint megerősített néhány kulcsfontosságú részletet a közelgő Dead Space-ajánlattal kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy az együttműködés egy teljes küldetéscsomag lesz, nem pedig csak egy outfit-pack.

Az EA Motive arra készül, hogy január 27-én minden főbb platformon elindítsa Dead Space remake-jét. A remake a 2008-as ikonikus sci-fi horrorjátékot veszi elő, és ad neki egy modern ráncfelvarrást. Tekintettel arra, hogy milyen nagy várakozás előzi meg a Dead Space remake-et, nem meglepő, hogy az EA az Epic Games-szel együttműködve készül. December elején a Fortnite kiszivárogtatói elárulták, hogy bizonyítékot találtak arra, hogy a Dead Space kollaboráció január 23-án fog megjelenni. Konkrét részletek azonban hiányoztak a kollaboráció tartalmáról.

A Fortnite kiszivárogtatóinak legújabb frissítése néhány korábban hiányzó információval szolgál a Dead Space-kollaborációval kapcsolatban.

Az egyszerű skin pack helyett a Dead Space együttműködés egy valódi pénzes bundle-t tartalmaz majd. A Strange Transmissions Quest Pack tartalmazni fog egy Outfitet, két Back Blinget, egy Pickaxe-t, egy Outfit-specifikus Emote-ot, valamint questeket, amelyek összesen 1500 V-Bucks jutalmat jelentenek. Sajnos a csomag pontos ára még nem szivárgott ki.

A valódi pénzes Fortnite-bundle-oknak megvannak a maguk előnyei a játékbeli V-Buck-bundle-ok mellett. Egyrészt gyakran nagyobb értéket képviselnek, mint a V-Buck bundle-ok. Tekintettel, hogy tartalmaznak egy Outfitet és V-Buck jutalmakat is. Emellett nagyobb mennyiségű tartalommal is rendelkeznek. Ellenben a V-Buck csomagok általában kissé korlátozottabbak. Azonban nem minden játékosnak van extra készpénze, amit elkölthet. Szemben a V-Buckokkal, amelyeket a Fortnite csatajegyeivel lehet megszerezni.

Tisztázzuk, hogy még nem érkezett hivatalos bejelentés a kiszivárgott Dead Space együttműködésről a Fortnite-ban. Bár nem valószínű, hogy hamis vagy törölték ilyen közel a lehetséges megjelenési dátumhoz. Azonban néhány részlet lehet, hogy helytelen vagy hiányos.

Lehet, hogy a Dead Space bundle több tartalommal rendelkezik majd, vagy talán néhány tartalma pontatlanul lett leírva; tehát, mint minden pletykát, ezeket is érdemes kellő körültekintéssel kezelni.

Alig több mint egy hét van hátra a Dead Space remake megjelenéséig. Még kevesebb a Strange Transmissions Quest Pack pletykált érkezéséig. Így valószínűleg napokon belül hivatalos bejelentésre is sor kerülhet. Lehet, hogy a Dead Space már nem olyan népszerű, mint egykor volt, de a horror franchise rajongói számára ez egy remek alkalom, hogy megünnepeljék ezt a nagy hatású sorozatot.

Forrás: ComicBook.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu