Hogwarts Legacy: íme a filmes előzetes megpakolva mindazzal, amit a játéktól várunk! [VIDEO]

A Hogwarts Legacy című nyílt világú RPG új trailere sárkányokat, párbajokat és még több lenyűgöző dolgot mutat be a Roxfort kastélyról és környékéről.

 

 

Az Avalanche Software közelgő nyílt világú akció-RPG-je, a Hogwarts Legacy kevesebb mint egy hónap múlva debütál. A legfrissebb trailer bepillantást enged abba, hogy mire számíthatnak a játékosok a varázsvilágban.

Persze a Harry Potter-franchise rajongóit aligha kell meggyőzni a cím érdekességeiről; a Hogwarts Legacy jelenleg az egyik legkelendőbb játék a Steamen annak ellenére, hogy hivatalosan csak 2023. február 10-én jelenik meg.

Emellett ez az első AAA Harry Potter-cím, amely a filmadaptációk sorának 2011-es lezárása óta jelenik meg. A korábbi játékok közül nagyon kevésről mondható el, hogy hasonló produkciós értékekkel büszkélkedhetne.

Nemcsak a Roxfort kastélyról láthatunk több kiváló külső nézetet. A Nagycsarnok, a Tiltott Rengeteg és néhány, feltehetően az iskola területén kívüli helyszín is megjelenik. A trailerben nem kevés varázslény és fantasztikus karakter is felbukkan. Habár a már említett sárkány ellopja a show-t, van még egy ravasz hippogriff, Aragog-szerű pókok párbajoznak a diákok ellen. Ráadásul mindenki kedvenc, részben lefejezett szelleme, Félig Fej Nélküli Nick is bevillan egy pillanatra.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a Hogwarts Legacy grafikai hűsége milyen hihetetlenül jónak tűnik – különösen az évtizedekkel ezelőtti Harry Potter-címekhez képest.

Természetesen egy olyan vizuális csoda, mint a Hogwarts Legacy, erős hardvert igényel. Habár a játék a jelenlegi generációs konzolokra készül, az előző generációs gépekre való portolást áprilisra halasztották. Valószínűleg azért, hogy a fejlesztőknek legyen idejük a régebbi hardverek teljesítményének finomhangolására. A program rendszerkövetelményei PC-n is eléggé erősek; bár a legtöbb játékos képes lesz teljesíteni a minimális követelményeket, a maximális teljesítményt csak különösen drága eszközökkel lehet elérni.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu