Xbox Game Pass: lehetséges, hogy csak egyetlen day-one játékot kapunk egész februárban?!

Míg az Xbox Game Pass előfizetőknek általában van egy tisztességes elképzelésük arról, hogy mire számíthatnak egyik hónapról a másikra, 2023 februárjára csak egyetlen játékot jelentettek be.

 

 

E sorok írásakor az Xbox Game Pass előfizetők számára az egyetlen olyan játék, amelyről tudják, hogy 2023 februárjában érkezik, az Atomic Heart című first-person shooter. Az elmúlt években a Microsoft egyértelmű sémákat alakított ki az új Game Pass-játékok kapcsán. Jellemzően nagyjából hetente vagy kéthetente reflektorfénybe állítva a szolgáltatáshoz érkező új címeket. Azonban 2023-ban a Microsoft drasztikusan eltért ettől a sémától, ami sok előfizetőt zavarba ejtett.

A Microsoft nem a hónap új Xbox Game Pass-játékainak bejelentésével kezdte 2023 januárját, ehelyett úgy döntött, hogy meglepetésszerűen indítja el a játékokat a szolgáltatáson.

Eközben az előfizetők push-értesítéseket kaptak az új Game Pass-játékokról. Ám olyanokról, amelyek valójában még nem kerültek fel a szolgáltatásba. A Microsoft ezután egy rövid blogbejegyzést tett közzé, amelyben kiemelte a héten csatlakozott új Xbox Game Pass-játékokat. De még mindig nem világított rá, hogy mit tartogat 2023 januárjának második fele.

Az előfizetők arról sem tudnak sokkal többet, hogy mi vár rájuk a következő hónapban. Jellemzően a korábbi megjelenési dátum bejelentések beavatják az Xbox Game Pass előfizetőket a különböző címekbe. Azonban jelen írásunk pillanatában az Atomic Heart az egyetlen első napon megerősített játék 2023 februárjára.

A pozitívum, hogy az Atomic Heart meglehetősen jelentős kiegészítője az Xbox Game Pass kínálatának: a Mundfish által készített FPS-t a néhány évvel ezelőtti leleplezése óta sokan várják.

A játékot olyan címekhez hasonlították, mint a BioShock és a Fallout. Szovjet esztétikája és túlzó ellenség-dizájnja pedig felcsigázta a fejeket. Az idő majd megmutatja, hogy az Atomic Heart beváltja-e a hype-ot, vagy sem, de ettől függetlenül mindig nagyszerű az előfizetőknek, ha a Game Pass egy új, első napon megjelenő játékkal bővül.

Természetesen nem az Atomic Heart lesz az egyetlen új játék, amely 2023 februárjában az Xbox Game Passra kerül. Azt azonban még nem tudni, hogy a Microsoft mikor rántja le a függönyt a jövő hónapban érkező többi új címről. Általában biztosra vehető lenne, hogy az első leleplezés február elején lesz. Ám az idei év eddig kaotikus volt, ami a Game Pass leleplezéseket illeti. Talán februárban újra sínen lesznek a bejelentésekkel. Azonban az előfizetőknek meg kell várniuk, hogy mi történik ezen a fronton.

Forrás: Pure Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu