SteamWorld Build: városépítés a SteamWorld IP-ben [VIDEO]

A The Station játéka egy platformon már demót is kapott, ám még nem tudni pontosan, hogy mikor adja ki a Thunderful Games.

 

Legyünk a SteamWorld bányaváros építésze! Törjük fel a földet és emeljünk házakat a gőzmeghajtású robotpolgároknak, etessük meg őket, és gondoskodjunk némi szórakozásról. A városunk alatt egy elhagyatott bánya húzódik, és a pletykák szerint tele van ősi technológiával, ami a közelgő végzet elől való menekülés kulcsa lehet. Használjuk fel a föld feletti természeti erőforrásokat és a bányában rejlő bőséges érceket, hogy bővíthessük a várost. Ösztönözzük a többieket, hogy csatlakozzanak a küldetéshez, hogy mélyebbre ássanak, mérhetetlen gazdagságot tárjanak fel, és végül segítsenek elmenekülni a bolygóról!

Ahogy a város minden irányban terjeszkedik, újfajta gőzlakók találnak utat a településre, és igényeiket egyre bonyolultabb lesz kielégíteni. Ahhoz, hogy mindenki elégedett legyen, gondoskodni kell arról, hogy mindenki a lehető legjobban dolgozzon. Vásároljunk tárgyakat, hogy növelni tudjuk az épületek hatékonyságát. Tartsunk az áruforgalmat fent és lent a bányában azzal, hogy bátorító villámlökésekkel gyorsítjuk fel a bányászokat, vagy bevethetjük a helyi vasútállomáson a cserekereskedelmet, hogy így szerezzük be azt, amire végül szükségünk lesz. Ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre jutunk a bányában a gazdagság után kutatva, valami elkezd vadászni ránk. Védjük meg a munkásokat a hátborzongató lényektől, tartsuk s falakat, hogy azok ne omoljanak be, és eközben talán a bánya mélyebb szintjeit is fel tudjuk fedezni.

A SteamWorld univerzumában játszódó játék egérrel és billentyűzettel, illetve kontrollerrel is játszható lesz, és a franchise-hoz méltóan jellegzetes világgal rendelkezik, amiben titkok ada vár a közönségre. Három jól kiegyensúlyozott nehézségi szintje lesz, hogy minden játékosnak kihívást jelentsen. Kissé úgy hangzik, mintha a Cities: Skylines-ról, esetleg az Anno 1800-ról lenne szó (utóbbi konzolos megjelenési dátumáról nemrég írtunk).

A SteamWorld Build idén fog megjelenni PlayStation 5-re. Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. A Steamen egy demót is találunk belőle.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu