Menu

SteamWorld Build: városépítés a SteamWorld IP-ben [VIDEO]

A The Station játéka egy platformon már demót is kapott, ám még nem tudni pontosan, hogy mikor adja ki a Thunderful Games.

 

Legyünk a SteamWorld bányaváros építésze! Törjük fel a földet és emeljünk házakat a gőzmeghajtású robotpolgároknak, etessük meg őket, és gondoskodjunk némi szórakozásról. A városunk alatt egy elhagyatott bánya húzódik, és a pletykák szerint tele van ősi technológiával, ami a közelgő végzet elől való menekülés kulcsa lehet. Használjuk fel a föld feletti természeti erőforrásokat és a bányában rejlő bőséges érceket, hogy bővíthessük a várost. Ösztönözzük a többieket, hogy csatlakozzanak a küldetéshez, hogy mélyebbre ássanak, mérhetetlen gazdagságot tárjanak fel, és végül segítsenek elmenekülni a bolygóról!

Ahogy a város minden irányban terjeszkedik, újfajta gőzlakók találnak utat a településre, és igényeiket egyre bonyolultabb lesz kielégíteni. Ahhoz, hogy mindenki elégedett legyen, gondoskodni kell arról, hogy mindenki a lehető legjobban dolgozzon. Vásároljunk tárgyakat, hogy növelni tudjuk az épületek hatékonyságát. Tartsunk az áruforgalmat fent és lent a bányában azzal, hogy bátorító villámlökésekkel gyorsítjuk fel a bányászokat, vagy bevethetjük a helyi vasútállomáson a cserekereskedelmet, hogy így szerezzük be azt, amire végül szükségünk lesz. Ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre jutunk a bányában a gazdagság után kutatva, valami elkezd vadászni ránk. Védjük meg a munkásokat a hátborzongató lényektől, tartsuk s falakat, hogy azok ne omoljanak be, és eközben talán a bánya mélyebb szintjeit is fel tudjuk fedezni.

A SteamWorld univerzumában játszódó játék egérrel és billentyűzettel, illetve kontrollerrel is játszható lesz, és a franchise-hoz méltóan jellegzetes világgal rendelkezik, amiben titkok ada vár a közönségre. Három jól kiegyensúlyozott nehézségi szintje lesz, hogy minden játékosnak kihívást jelentsen. Kissé úgy hangzik, mintha a Cities: Skylines-ról, esetleg az Anno 1800-ról lenne szó (utóbbi konzolos megjelenési dátumáról nemrég írtunk).

A SteamWorld Build idén fog megjelenni PlayStation 5-re. Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. A Steamen egy demót is találunk belőle.

Forrás: Gematsu

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu