Lehet, hogy sosem készül el Madonna életrajzi filmje?!

MOZI HÍREK – A várva várt Madonna-életrajzi filmet egy kissé bizarr okból bizonytalan időre félretették, pedig nemrég még aktív fejlesztés alatt állt.

 

 

Úgy tűnik, a Madonna-életrajzi filmnek befellegzett. A pop királynőjeként ismert énekesnő és dalszerző, Madonna 1983-ban kóstolt bele először igazán a példátlanul magasra ívelő sikerebe. Első szólóalbuma azonnal a legnagyobb sztárok közé emelte. Onnan néhány további kiadvány után a színészetbe is belevágott, ami újabb lehetőséget adott neki, hogy folytassa felemelkedését Hollywoodban. A ’80-as, ’90-es évek meghatározó, mainstream figurájává vált. Miután minden idők legkelendőbb női előadójának címet is magáénak tudhatja, önmagában is nagyhatalom, és egyedül áll a csúcson.

Egy Madonna-életrajzi film elkészítése egyáltalán nem volt kérdés, különösen a Weird: The Al Yankovic Story című életrajzi bohózat sikere után.

Ez az erősen a fantázia talaján álló film Madonna és Weird Al Yankovic fiktív kapcsolatát is bemutatta. Mégis, bár a várva várt készülő film természetes következő lépésnek tűnt Madonna karrierjében, a Variety szerint a projektet hirtelen törölték. Állítólag Madonnát jobban érdekli világ körüli turnéjának folytatása, mint egy film rendezése. Nem kíván továbblépni a mozival, bár reméli, hogy a jövőben újra megpróbálkozik egy életrajzi filmmel.

 

Milyen lett volna a törölt Madonna-életrajzi film?

 

A 2020-ban bejelentett Madonna-film jól haladt a megjelenés felé. Ezért is olyan sokkoló ez a hirtelen törlés. A Martha Marcy May Marlene színésznője, Julia Garner lett volna a főszereplő. A projekt pedig úgy tűnt, hogy sikerre van ítélve. Garner játszotta volna a szupersztárt a korai éveitől kezdve. Lehetővé téve, hogy a celebritás egész élettörténetét néhány rövid órába sűrítve láthassuk. Tekintettel arra, hogy Madonna komolyabb figura, mint Weird Al Yankovic, a projekt valószínűleg szintén komolyan vette volna az életének eseményeit. Feltehetőleg nem tartalmazott volna fiktív elemeket.

A film forgatókönyvének két külön vázlata készült el, az első forgatókönyvvel Diablo Cody, a Juno és a Young Adult Oscar-díjas írója próbálkozott, a második próbálkozást pedig Erin Cressida Wilson vállalta.

Ha Madonna úgy gondolta, hogy a film megbukik, akkor nem ez lenne az első sikertelen filmje. Hiszen W.E. című mozija még a forgatás alatt megbukott. Ebből a szempontból van értelme, hogy félreállt. A sztár szorosan együttműködött az írókkal, hogy a mű pontossága és szándékai hűek maradjanak. Mégis úgy tűnik, hogy nem feltétlenül tetszett neki, amit látott, ha teljesen elmeszelte a projektet.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu