Hogwarts Legacy: immár azt is tudjuk, milyen lesz úszni a játékban! [VIDEO]

Új felvételek mutatják, ahogy egy karakter megmártózik a legújabb Hogwarts Legacy frissítésben, ezzel tisztázva néhány kérdést a játékban való úszással kapcsolatban.

 

 

Egy nemrég megjelent videó alapján megerősítést nyert, hogy a játékosok úszni is tudnak majd a Hogwarts Legacy-ban. A rajongók kíváncsiak voltak arra, hogy milyen kiterjedten tudnak majd interakcióba lépni a környezetükkel. Ez a videó választ ad néhány további kérdésre.

A Hogwarts Legacy alig több mint két hét múlva jelenik meg, de a rajongóknak még mindig rengeteg kérdésük van azzal kapcsolatban, hogy milyen módon fedezhetik majd fel a varázslóiskolát körülvevő világot.

Az úszás volt az egyik ilyen tisztázatlan részlet. Néhányan arra voltak kíváncsiak, hogy a karaktereik képesek lesznek-e a víz alá merülni és így varázsolni. Vagy egyáltalán megmártózhatnak-e majd a karakterek a vízben. Az Avalanche Software büszke arra, hogy viszonylag szabad kezet ad a játékosoknak, hogy úgy járják be Roxfortot, ahogyan csak szeretnék. Most a rajongók többet tudhatnak az úszás körüli mechanikáról.

Egy rövid klip jelent meg a Twitteren, amiben egy játékos karakter teljesen felöltözve ugrik a vízbe, és elindul úszva a Fekete-tóban. A karakter a Roxfort mellett úszik el, pontosabban a gyönyörű csónakház mellett, amelyet a Harry Potter-rajongók túlságosan is jól ismerhetnek a filmekből. Ami a mechanikát illeti, az animáció zökkenőmentes. Látható, hogyan lép kölcsönhatásba a mozgó test a vízzel, valamint az is, hogyan kezeli a grafika az interakciót. A néző különböző szögekből láthatja a karaktert úszni. A víz hullámzik és csillog minden egyes csapásnál. Sajnos ez egyelőre nem ad bővebb választ arra, hogy a víz alá merülhetünk-e, vagy hogy milyen mélyen fedezhetik fel a játékosok a Fekete-tavat a Hogwarts Legacy-ben.

A poszt alatt néhány érdekes komment érkezett: egy rajongó arra volt kíváncsi, hogy az elementáris varázslatok képesek lesznek-e kölcsönhatásba lépni a környezettel, hiszen érdekes lenne látni, ahogy valaki fagyvarázslatot használ, és ennek eredményeképpen képes lesz a vízen járni.

Voltak egyszerűbb kérdések is, hogy vajon csöpögni fog-e a karakter ruhája, amikor kiszáll a vízből. Rengeteg rajongó megemlítette azt is, hogy üdvözlendő előrelépés a korábbi Harry Potter-játékokhoz képest. Azokban ugyanis a karakter egyszerűen meghalhatott, ha beesett a vízbe.

A rajongók már nagyon várják, hogy elkezdhessék felfedezni a varázsvilágot maguknak. Eddig úgy tűnik, hogy erre többféle lehetőségük is lesz. Az Avalanche Software már nagyon sokat elárult a játék rengeteg aspektusáról. A rajongóknak még két hét áll rendelkezésükre, hogy kiderüljön, a stúdió titokban tartja-e a játékmenet egyes elemeit.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu