Wo Long: Fallen Dynasty: így kezdődik majd a játék! [VIDEO]

A Wo Long: Fallen Dynasty nyitó videója megadja az alaphangot egy epikus, drámai és konfliktusokkal teli történethez, amely Kína egy kitalált változatában játszódik…

 

 

A frissen bemutatott nyitójelenet újabb ízelítőt ad a Wo Long: Fallen Dynasty történetéből. A Team Ninja következő projektjére való várakozás lassan a végéhez ér. A játék, amelyet a Nioh szellemi utódjának tekintenek, március elején érkezik.

Azok a játékosok, akik próbát tesznek a Wo Long: Fallen Dynasty című játékkal, egy olyan világba lépnek be, amely Kína történelmét és mitológiáját ötvözi.

Ebben az új Wo Long: Fallen Dynasty videóban a játékosok egy kicsit többet tudhatnak meg a halhatatlanság elixírjéről. A játékban ennek az elixírnek a keresése katasztrófákat, konfliktusokat és politikai machinációkat okoz. Az elixír egy nagy összeesküvéshez vezet, amellyel a játék főhőse, egy névtelen katona néz szembe. Őt irányíthatjuk majd játékosként.

Wo Long: Fallen Dynasty a 2023-as év egyik legjobban várt soulslike-játéka. A játék több okból is kiemelkedő megjelenésnek számít. Többek között az izgalmas harcrendszer miatt is. Amellett, hogy a soulslike-játékokban a harc minden tipikus elemét magában foglalja, a Wo Long: Fallen Dynasty a játékosok számára különféle kínai harcművészeti kardokat kínál majd. A hűség érdekében Masakazu Hirayama rendező elárulta, hogy az egyes fegyverek mozdulatait valódi harcművészek rögzítették. Egy másik elem, amely különleges játékélményt ígér, hogy a játék hogyan közelíti meg a PvP-t.

A Wo Long: Fallen Dynasty legfrissebb előzetese még kíváncsibbá teheti a játékosokat, hiszen a videó úgy beszél arról, hogy pontosan mire számíthatunk, hogy közben nem árul el fontos elemeket.

Biztos, hogy olyan kemény játék lesz, amilyet a Team Ninja rajongók még nem láttak. Célja, hogy kihívást jelentő csavart kínáljon a műfajnak. További pozitívum, hogy a Team Ninja egy olyan stúdió, amely a kínai és japán történelem univerzumában játszódó slágerek gyártásában már komoly tapasztalattal rendelkezik.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu