Terminal Velocity: Boosted Edition: újabb Terminal Reality-játék kap felújítást [VIDEO]

A Terminal Reality-től ugyanis láthattuk már az első két BloodRayne felújított kiadását, és azok mögött is ugyanaz a kiadó, a Ziggurat Interactive állt.

 

Az eredetileg 1995-ben a Terminal Reality (a BloodRayne franchise alkotói, a Microsoft Flight Simulator egykori vezető fejlesztője vezetésével) által fejlesztett és a 3D Realms (Duke Nukem) által kiadott Terminal Velocity-ről anno jó véleménnyel volt a sajtó annak izgalmas, nagy sebességű akciódús játékmenete és az akkori legmodernebb grafikája miatt. A modern platformoknak megfelelően felfrissített Terminal Velocity: Boosted Edition simább játékmenetet, felskálázott grafikát, jobb frame rate-et és javított hangzást tartalmaz, de nem feledkeztek az achievementekről/trófeákról sem.

A játékban egy teljesen felszerelt harci gépbe ülhetünk be, és kilenc ellenséges bolygón harcolhatunk a galaxisban. A távoli jövőben játszódó játékban a Földet ostromolják, mivel a környező rendszerekből ellenséges armadák kezdtek támadásba. A játékosok az Ares-század csúcsrepülő ászaként átveszik az irányítást a valaha készült leggyorsabb és legveszélyesebb gép felett. Ők lesznek többségben (és túlerőben), így csak harccal lehet túlélni a támadásukat.

A legtöbb repülőszimulátorhoz képest eltérő Terminal Velocity: Boosted Edition a harcot teszi előtérbe. A kis tehetetlenségű repülési mechanika lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyedén dőljenek, forogjanak, vagy hurkokat írjanak le az alattomos pályákon. Az egyszerű irányítási séma is megemlítendő. A harcban hét pusztító fegyver és számos power-up áll majd rendelkezésünkre, hogy legyőzhessük a halálos ellenséges vadászgépeket a levegőben és a földön egyaránt. Érezni fogjuk a repülés erejét, ahogy felszállunk az égbe, és valósághű környezetben szárnyalunk, és próbára tesszük légi képességeinket, miközben tucatnyi alagúton és földalatti barlangon replünk át. Minden az akcióról, a sebességről és a pusztításról szól.

A játékban 3D-s repülés lesz 360 fokos mozgással és 360 fokos hangokkal, finomabb játékmenettel, felskálázott grafikával és jobb hangzással. A több mint 40 ezer négyzetmérföldnyi terep és több tucat alagút segítségével kilenc teljesen egyedi bolygón harcolhatunk, amelyek mindegyike három szintnyi szívdobogtató harcot és veszélyes akadályokat tartalmaz. A hét pusztító fegyver és életmentő (továbbá az ellenséget szétzúzó) power-upok segítségével kegyetlen levegő-levegő és levegő-föld harcok várnak ránk.

A Terminal Velocity: Boosted Edition először PC-re (Steam) jelenik meg március 14-én, és később, még ismeretlen időpontban „konzolokra” is kijön.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu