Menu

Terminal Velocity: Boosted Edition: újabb Terminal Reality-játék kap felújítást [VIDEO]

A Terminal Reality-től ugyanis láthattuk már az első két BloodRayne felújított kiadását, és azok mögött is ugyanaz a kiadó, a Ziggurat Interactive állt.

 

Az eredetileg 1995-ben a Terminal Reality (a BloodRayne franchise alkotói, a Microsoft Flight Simulator egykori vezető fejlesztője vezetésével) által fejlesztett és a 3D Realms (Duke Nukem) által kiadott Terminal Velocity-ről anno jó véleménnyel volt a sajtó annak izgalmas, nagy sebességű akciódús játékmenete és az akkori legmodernebb grafikája miatt. A modern platformoknak megfelelően felfrissített Terminal Velocity: Boosted Edition simább játékmenetet, felskálázott grafikát, jobb frame rate-et és javított hangzást tartalmaz, de nem feledkeztek az achievementekről/trófeákról sem.

A játékban egy teljesen felszerelt harci gépbe ülhetünk be, és kilenc ellenséges bolygón harcolhatunk a galaxisban. A távoli jövőben játszódó játékban a Földet ostromolják, mivel a környező rendszerekből ellenséges armadák kezdtek támadásba. A játékosok az Ares-század csúcsrepülő ászaként átveszik az irányítást a valaha készült leggyorsabb és legveszélyesebb gép felett. Ők lesznek többségben (és túlerőben), így csak harccal lehet túlélni a támadásukat.

A legtöbb repülőszimulátorhoz képest eltérő Terminal Velocity: Boosted Edition a harcot teszi előtérbe. A kis tehetetlenségű repülési mechanika lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyedén dőljenek, forogjanak, vagy hurkokat írjanak le az alattomos pályákon. Az egyszerű irányítási séma is megemlítendő. A harcban hét pusztító fegyver és számos power-up áll majd rendelkezésünkre, hogy legyőzhessük a halálos ellenséges vadászgépeket a levegőben és a földön egyaránt. Érezni fogjuk a repülés erejét, ahogy felszállunk az égbe, és valósághű környezetben szárnyalunk, és próbára tesszük légi képességeinket, miközben tucatnyi alagúton és földalatti barlangon replünk át. Minden az akcióról, a sebességről és a pusztításról szól.

A játékban 3D-s repülés lesz 360 fokos mozgással és 360 fokos hangokkal, finomabb játékmenettel, felskálázott grafikával és jobb hangzással. A több mint 40 ezer négyzetmérföldnyi terep és több tucat alagút segítségével kilenc teljesen egyedi bolygón harcolhatunk, amelyek mindegyike három szintnyi szívdobogtató harcot és veszélyes akadályokat tartalmaz. A hét pusztító fegyver és életmentő (továbbá az ellenséget szétzúzó) power-upok segítségével kegyetlen levegő-levegő és levegő-föld harcok várnak ránk.

A Terminal Velocity: Boosted Edition először PC-re (Steam) jelenik meg március 14-én, és később, még ismeretlen időpontban „konzolokra” is kijön.

Forrás: Gematsu

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu