Xbox Game Pass: végre kiderült, milyen játékokra számíthatunk a közeljövőben!

Versenyjátékok és egy N64-klasszikus csatlakozik az Xbox Game Pass februári kínálatához, májusban pedig újabb day-one címre számíthatunk.

 

 

Két aktuális versenyjáték csatlakozik a már bejelentett GoldenEye 007 és Hi-Fi Rush játékokhoz az Xbox Game Pass Ultimate és PC Game Pass könyvtárakban a következő két hétben – közölte csütörtökön a Microsoft. A száguldás démonjai belevethetik magukat a Codemasters Grid Legends című, narratívára épülő világába. A Milestone Hot Wheels Unleashed – Game of the Year Edition című játékában pedig kisautók volánja mögé pattanhatunk be.

A Grid Legends az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők számára érhető el, akik hozzáférést kapnak az EA Play játékkatalógusához.

A Codemasters autós játéka 2022 februárjában jelent meg. Nekünk eléggé megtetszett, főleg a csodálatosan felépített nemzetközi autóverseny-sorozat miatt. Ebben Ncuti Gatwa (akit a Sex Education c. Netflix-sorozatból is ismerhetünk) és Natsumi Kuroda a játékos karakter riválisai és csapattársai is egyben, akik a könyörtelen Ravenwest Motorsport versenycsapattal szállnak szembe. A Grid Legends február 2-án csatlakozik az Xbox Game Pass/EA Play kínálatához.

A 2021 szeptemberében megjelent Hot Wheels Unleashed szintén az év egyik kedvenc versenyjátéka volt. A Game of the Year kiadás, amely három, a megjelenés utáni autógyűjteményt tartalmaz, 2022 szeptemberében érkezett. A Milestone címe a hiteles versenyfizikát arcade-akcióval, műanyag pályákkal és cukorkás festésekkel házasítja össze a klasszikus gyűjtögetős autók 30 évét felölelve. A játék felhőn, konzolon és PC-n keresztül február 7-én válik elérhetővé.

 

A többi Xbox/PC Game Passra érkező játék és azok dátuma a következő:

  • Hi-Fi Rush (felhő, PC és konzol). Elérhető január 26-án.
  • GoldenEye 007 (Cloud és konzol). Jan. 27.
  • Roboquest (játékelőzetes, konzol). Jan. 30.
  • Age of Empires 2: Definitive Edition (Cloud és konzol). Jan. 31.
  • Inkulinati (játékelőzetes, Cloud, konzol és PC). Január 31.
  • JoJo’s Bizarre Adventure All-Star Battle R (Cloud, konzol és PC). Jan. 31.
  • Darkest Dungeon (Cloud, konzol és PC). Febr. 2.

 

Az Xbox és PC Game Pass január 31-én távozó címei:

  • Donut County (Cloud, konzol és PC).
  • Taiko no Tatsujin: The Drum Master (Konzol és PC)
  • Telling Lies (Cloud, konzol és PC)
  • Worms WMD (Cloud, konzol és PC)

 

Azok, akik tovább szeretnének játszani ezekkel a címekkel, akár 20%-os kedvezménnyel is beszerezhetik őket a Microsoft Store-ból, mielőtt elhagynák a Game Pass könyvtárat.

 

Újabb exkluzív Xbox Game Pass megjelenés a láthatáron

 

Tegnap váratlanul robbant a Hi-Fi Rush megjelenése a szolgáltatáson. A legújabb megerősített Xbox Game Pass cím azonban csak májusban érkezik. A CyberConnect2 fejlesztőcégtől a Fuga: Melodies of Steel 2-t jelentették be day-one megjelenésként. A hivatalos megjelenési dátum május 11., és mind az Xbox, mind a PC Game Passon elérhetővé válik.

A Fuga: Melodies of Steel 2 egy egyedi, fordulóalapú RPG, amelyben egy csapat gyerek kalandozik együtt, miközben egy hatalmas tankban élnek.

Nem tankharcról van szó, hiszen a gyerekek a túlélésükért küzdenek egy félelmetes világban. A játékosoknak nyersanyagokat is kell keresniük és szocializálódniuk kell a csoport között. A Fuga: Melodies of Steel középpontjában álló háborús történet az, ami azonban megragadta a közönséget. Mondanom sem kell, hogy tizenkét gyerek egy tankban a túlélésért küzdve nem egy egészséges élethelyzet.

Az Xbox Game Pass előfizetők, akiket érdekel, hogy a Fuga: Melodies of Steel 2-t érdemes-e kipróbálniuk, már most játszhatnak az eredeti játékkal. A Fuga: Melodies of Steel jelenleg megtalálható a szolgáltatáson. Bizonyára sikeresnek volt, ha a CyberConnect2 megragadja a lehetőséget, és a Fuga folytatását első napra megjelenteti a Game Passon.

Forrás: Xbox, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu